Masna koza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
barselona1991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 19, 2011 11:51 pm

Masna koza

Post od barselona1991 »

Imam masnu kozu i mislim da je to jedan od glavnih razloga stvaranja akni i bubuljica pa me zanima da li moze neko da mi preporuci neki preparat za masnu kozu i uopste neki efikasan preparat protiv bubuljica.
winkler
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 11, 2010 5:34 pm

Re: Masna koza

Post od winkler »

barselona1991 napisao:Imam masnu kozu i mislim da je to jedan od glavnih razloga stvaranja akni i bubuljica pa me zanima da li moze neko da mi preporuci neki preparat za masnu kozu i uopste neki efikasan preparat protiv bubuljica.
Preparat će ti preporučiti dermatolog kad odeš na pregled.Ovde se skoro svi leče kod dermatologa(neko duže,neko kraće vreme zavisno od težine problema) tako da ti je najbolji savet da odeš kod lekara.Ima više tipova kože, akni...
Pozdrav.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Masna koza

Post od Shomy »

Svakako da je najpametnije otici kod dermatologa i ovde na forumu je prilicno jasno koji su dermatolozi provereno odlicni.
Ja znam da vlada veliko nepoverenje u nase dermatologe,sto je i opravdano,ali opet mogu da garantujem da dermatolozi koji se preporucuju ovde na forumu rade svoj posao jako dobro i ukoliko pacijent ispostuje sve sto mu je lekar rekao efekat ne moze da izostane.
Jedan savet za negu masne koze jeste da se ona ne treba previse isusivati.
Treba je negovati blagim sapunima ili gelovima za umivanje i laganim hidrantim kremama.Jaki sapuni samo naprave gore,a masnoca je samo jedna od kraika u lancu.
Odgovori