Masna kosaaaaa :(

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
pedja1995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 19, 2010 2:30 am

Masna kosaaaaa :(

Post od pedja1995 »

Ovako ja ''nosim'' dugu kosu jos od petog razreda...i sve je bilo ok do pre godinu-godinu ipo dana,kada sam primetio da mi se kosa brzo mastila,danas je to preraslo u katastrofu,operem je naprimer veceras i vec sutra mi je masna O.o,nemogu vise da izdrzim,imam 16 godina,idem u sredju skolu,i nemogu da idem sa masnom kosom u skolu,ali ona se nenormalno masti,probao sam neke sampone za kosu koja se brzo masti ali nista,neki mi kazu da je to zbog puberteta,da mi lucne zlezde brze rade,ali ja ipak nemogu da imam stalno masnu kosu,kosa nemoze ni 1 dan da mi bude cista....kosu perem dobro i dobro ispirem sampon,dali neko molim vas ima neki savet ili resenje,nzn dali da idem kod dermatolaga,dali ce mi on pomoci :( :( Meni je ovo stvarno ozbiljno :(
Kosa mi je otpilike ove duzine...mozda vrlo malo duza Slika
I da nagovestim,nema sanse da se sisam na kratko...
pedja1995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 19, 2010 2:30 am

Re: Masna kosaaaaa :(

Post od pedja1995 »

E da zab sam da kazem i da pokusavam da nepipam kosu i da je necesljam puno(koliko je to moguce)
pajarista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 04, 2010 1:38 am

Re: Masna kosaaaaa :(

Post od pajarista »

kupi u biljnoj apoteci (tadeuša košćuška-ispod škole peter drapšin..) 100 grama kamilice. ona u vrećicama za čaj po radnjama je tužna verzija kamilice! onda stavi u oko pola litre ključale vode punu (do vrha!) supenu kašiku kamilice i odmah skloni sa vatre. pusti da se smlači, pa procedi. posle pranja kose nekim šamponom za MASNU kosu, dobro isperi vodom a onda pospi po kosi onaj mlak čaj. nemoj odmah brisati pogotovo NE fenirati! najbolje uvij sa peškirom i drži tako 15-tak min. peškir će ti posle biti žut (majka će da vrišti...) ali se sasvim opere u mašini! kamilica smiruje kožu, dezinfikuje, "odmašćuje".... a nikakav loš efekat! radi tako pet- šest puta i videšeš rezultat.... poz, čeda, bgd.. :lol:
Odgovori