Masna kosa

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Mary_08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 24, 2010 9:53 pm

Masna kosa

Post od Mary_08 »

Blago receno moja kosa je mnogo masna,samo dan posle pranja(a perem je obicno uvece) moja kosa je "normalna",posle dva dana od pranja ona se slepi i poprimi mast( :lol: ).Nazalost moram da je perem na svaka 2 dana,jer vec drugog dana izgleda kao da je nisam prala 5 dana.Narocito je masna na temenu glave..Probala sam sve sampone,i za masnu kosu,i za normalnu,ali ne,moja kosa odbija saradnju..Bojim se da nije u pitanju samo kosa,i lice mi je takodje masno,narocito celo,pre je bilo puno bubiljica,ali losionom sam to resila...Zelim da cujem vase savete,jer ne mogu stvarno vise...ponekad ozbiljno razmisljam da se osisam do glave,jer se uzasavam masnoce,a moram da je trpim.... :evil:
Pomozite,udelite savet... :cry:
Darko_NS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 21, 2007 8:16 pm

Re: Masna kosa

Post od Darko_NS »

ima isti problem, jako mi se masti kosa i lice... mislio sam da cu prelaskom na zdravu ishranu resiti taj problem
medjutim nije se nista promenilo, cini mi se da sam time resio neke druge probleme (nemam vise kijavice, grip...)
ali sto se tice kose i lica sve po starom

mogu samo da zakljucim da je to problem unutrasnje prirode, rad nekih zlezdi ili sta vec

da li neko ima savet kome se obratiti, ili uraditi neke pretrage u vezi toga, neke analize krvi, lojnih zlezdi??
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Re: Masna kosa

Post od bevana »

Probaj sa Afroditinim samponom sa koprivom i pantenolom,litar kosta 200 din.Meni je to frizer preporucio,pre toga sam koristila sve moguce sampone za masnu kosu i nista bolje nije bilo,a ovaj mi je pomogao.Pre sam kosu prala svakog dana (ujutru je operem uvece vec bude ocajna),a sad svakog drugog,a za moju kosu je to ogromaaaaaaaaaaan uspeh.
Odgovori