Za Makki-ja

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
zvoncica_007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 7:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Za Makki-ja

Post od zvoncica_007 »

Makki,

imam ogromnu obavezu da ti se NAJISKRENIJE zahvalim! Jednostavno, spasio si me, a da ni ne znas da si to uradio :D

Da pocnem redom...

Kao tinejdzerka sam imala cistu kozu lica (sada imam 26 godina)
A onda prije 3-4 godine pocelo je da mi se javlja crvenilo po licu. To u pocetku je bilo malo, dolazilo je i prolazilo. Zaista - nije bilo nista strasno. Medjutim, kako su dani odmicali... bila sam prinudjena da u proljece 2005, posjetim kozmeticara. On je napravio da mi lice bude potpuno UNISTENO!
Onda sam cula za nekog kozmeticara iz Beograda koji me je svojim biljnim losionima vratio u zivot.
Da skratim... drugi put kad sam narucila iste te losione, lice je opet pocelo da se unistava. Prethodna 3-4 mjeseca je bilo uzasno (to je uticalo na moje samopuzdanje, ponasanje... jednostavno - mnogo, mnogo me je mucilo). Ulicom sam isla pognute glave stideci se svojim crvenih, perutavih i bubuljicavih obraza.

Sva u sasavluku i potpuno slomljena, u google sam ukucala masna koze, perutanje, akne, crvenilo... i malo po malo dosla sam do tebe gdje pises o zalfiji.
Makki, koristim je samo 10-tak dana - moje lice nikad, ali nikad nije bilo ovako dobro i njezno!
Imam male prepravke, ali to sve zavisi od tipa lica - ja recimo ne podnosim gazu vec vatu koja je meni NEUPOREDIVO bolja od gaze; ne koristim clindasome gel (jesam par puta ali moje lice da nije nesto super podnijelo), a nakon obloge sam stavljala pentenol (i to nakon samo jedne obloge, jer mi je mnogo da tri puta mazem kremu posto mi je koza masna). Sada ne koristim nista, dakle nikakvu pomadu a lice mi je potpuno svjeze i meko. Zaista NEVJEROVATNO! Da li zalfija ima u sebi neko ulje ili sta li je u pitanju - ne znam, ali koristim je tri puta dnevno, lice mi nije suvo nakon nje vec potpuno suprotno.

Vratio si me u zivot!
I zaista, malo je reci HVALA za ono sto je ucinio tvoj post ostavljen na ovom forumu...

Za sve koji imaju masnu kozu, perutanje, crvene obraze... vjerujte - tri puta obloge od zalfije i za 10-tak dana bicete potpuno novi!

Makki, HVALA JOS JEDNOM !
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Nema na cemu. Superrrr, bas mi je drago. Sve najbolje i pozzzzdrav :lol:
Odgovori