Lišaj ili nešto slično

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Simgauzz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 24, 2013 1:25 am

Lišaj ili nešto slično

Post od Simgauzz »

Pozdrav, pre možda mesec dana mi se pojavio neko crvenilo na ruci tačnije na laktu ali sa unutrašnje strane gde se ruka savija, crvenilo je oblik kruga ili eklipse i nakon nekog vremena je počelo da se širi, a koža mi je dosta suva u tom delu i ponekad svrbi. Nisam ništa dirao u početku jer sam prošle godine ima isto to ali je nakon nekog kraćeg vremena nestalo međutim sad mi je izašlo i na vratu sa zadnje strane i tu se proširilo kao i na vratu sa unutrašnje strane, samo ponekad me zasvrbi malo ali je baš suva koža u tim predelima, ne smeta mi mnogo ali ružno izgleda to crvenilo. Posle tuširanja se nekako još više zacrveni pa posle pobledi malo kako je uvek. Možda mi je to neki nedostatak nekog vitamina u organizmu ili slično ali ne znam šta da radim.. Nisam još otišao kod dermatologa jer će tamo verovatno biti procedura vađenja krvi i sto čuda, da li mogu nešto sam da pokušam nekim kremama ili tako nešto? Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Lišaj ili nešto slično

Post od aaaca »

Можеш да пробаш само са неким универзалним методама које нису штетне: сода бикарбона, петролеј за осветљење, сумпор, прополис, кречна вода, јод...
Odgovori