Lasersko uklanjanje kapilara

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
medan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 19, 2007 12:31 am

Lasersko uklanjanje kapilara

Post od medan »

Da li je moguce laserski uklonite kapilare prikazane na slici (pri dnu) i uopste nesto vise o samoj proceduri.
Fizicki se kapilari nalaze duz linije koja spaja grudni kos i trbuh (tj. u oblasti iznad dijafragme).
Kod koga se moze obaviti ovakva kozmeticka intervencija i koliko orjentaciono kosta?

Pozdrav

Slika
br82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 11:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

I mene zanima....

Post od br82 »

:roll: Ja imam vidljive sitne kapilare na nosnicama, a inače mi se koža na nosu i obrazima lako zacrveni pri promjei temperature. Interesuje me kako se naplaćuje to lasersko uklanjanje kapilara, po cm, po kapilaru...? Koliko je uspešna ta metoda, tj. da li se problem vraća posle nekog vremena, ima li štetnih posledica isl?
Unapred hvala na odgovoru! :lol: [/code]
br82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 11:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Zaboravih:

Post od br82 »

Pogledaj na ovoj adresi http://www.drciric.com/blog/2007/05/30/laser-terapija/ . Ne pišu cene, ali možeš da kontaktiraš tog hirurga putem mail-a i verovatno ćeš saznati više....
Odgovori