Laserska ablacija znojnih zlezda?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
handys111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 17, 2015 3:38 pm

Laserska ablacija znojnih zlezda?

Post od handys111 »

Pozdrav svima,
tesko se snalazim na ovom forumu uz sve ove promotivne topike, pa hajde ovako da pitam, mislim da drugi nisu.
Naime, video sam da postoji tretman 'laserska ablacija' koji ima za cilj da smanji efekte prekomernog znojenja ispod pazuha. Vidim da kod nas to radi st. medica. E sad, znate li nekog ko je vec to radio, kakvi su utisci, kakav je lekar? Citam na internetu da je to uglavnom bezbedno, a da je, za razliku od elektrofereze i botoksa, efekat trajan. Ako znate nesto vise o ovome, svaki input bi mi dobro dosao (kao i sugestije nekih alternativnih tretmana, ukljucujuci o ova druga dva pomenuta).
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Laserska ablacija znojnih zlezda?

Post od aaaca »

Заборави.
handys111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 17, 2015 3:38 pm

Post od handys111 »

Hvala na odgovoru, ali mozda neki detalj? :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Не треба петљати по "канализацији" организма. Знојем се избацују токсини и ако то спречиш, последице су непредвидиве. Тако употреба антиперспираната под пазухом доводи до тумора дојки.
Odgovori