Laser VelaSmooth

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
anais
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 23, 2005 4:41 pm

Laser VelaSmooth

Post od anais »

Cula sam od prijateljice koja zivi u Nemackoj za laser VelaSmooth. Interesuje me da li ovaj laser postoji u nasoj zemlji i kakve su njegove prednosti u odnosu na LPG aparate. Vec sam bila na LPG tretmanima i nisam zadovoljna rezulatima. Takodje me interesuje da li postoji nacin da se istovremeno izgubi salo i zategne tkivo pomocu lasera?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Vela masina-elos tehnologije-prezentovana je na kongresu dermatologa u Sava centru 2005 godine. Pre svega iz radoznalosti bila sam na prezentaciji. Predstavnici ove firme prikazali su njegove karakteristike-Ova masina zaista ima mogucnosti da istovremeno smanjuje masne naslage i zateze kozu za razliku od LPG masine koja samo zateze kozu. Nazalost mislim da Vele jos kod nas nema ni u jednom salonu , ali nadam se jos samo kratko vreme.
LPG masine su zaista dobre, ali se danas u svetu uglavnom koriste u Wellness programima koji sada polako osvajaju i nas prostor narocito u banjama i planinskim i primorskim izletistima.
Za celulit LPG je posebno efikasan u kombinaciji sa mezoterapijom, ali vec i sama pomisao na igle koje se koriste u mezoterapiji je daleko od svakog wellnessa.
Da li svaka estetska procedura treba da bude bolna!
Iskreno sa nestrpljenjem ocekujem jednu Velu i kod nas.
Mislim da je problem delimicno u ceni a delimicno i u neobavestenosti.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori