Krvni ugrusak

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Cofa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2018 10:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Krvni ugrusak

Post od Cofa »

Operisao sam neke cisticne akne na glavi,i pre par dana sam skinuo tupfere,ostali su samo konci,ali se na kraj jedne od njih stvorio krvni ugrusak koji boli,i doktor mi je rekao da ce da boli ukoliko on bude skidao,tako da se tusiram dva puta dnevno i da trljam u pravcu reza sapunom,kako bi se to skinulo,ja to radim ali ne daje neke rezultate,tako da me interesuje,pre skidanja konaca kako bih to mogao da uklonim,neke tablete,hrana ili nesto,jer stvarno ne mogu da prolazim kroz hiruski zahvat isponova,hvala unapred.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Krvni ugrusak

Post od Dejanbg »

Kakav bre hirurški zahvat zbog zalepljenog tupfera, pokvasi to i skini
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Па ако ни поред толико прања и квашења неће да се скине испада да је урастао у ткиво. Чудно. Можда је боље да се мало сецне. Ако ти је краста баш тако велика онда би то могло јако да прокрвари ако би га одвалио. Иди ти код лекара.
Cofa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2018 10:07 pm

Post od Cofa »

danas sam se posisao na keca,oteklina velika na kraju reza i nenormalno boli kad dodirnem,ne znam sta mi je cinit
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Па врати се код лекара, шта можеш друго?!
Odgovori