kreme za masnu kozu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Joj, Bobo to je isto kao da pitas jesu li bolje Kras bajadere ili Nestle cokolada!? Meni su obe fantasticne!
I Avene i Dercome su fenomenalne kreme. Mislim da Avene ima kombinaciju sa 6% i 13% (za ovo nisam 100%sigurna), a Dercome ima 10%. Dercome je ok za muske posto nema mirisa.
Pa ti odluci.
Mozes da uzmes i Avene, cini mi se da je Maki imao dobra iskustva sa njom.
Stvarno ne znam sta da ti kazem.
Inace, lepo sam se odmorila, hvala. Bila sam na selu, a ja selo obozavam. Kao da imam 53 a ne 23 godine... Sta da radim... Takva sam!
Pozz
I Avene i Dercome su fenomenalne kreme. Mislim da Avene ima kombinaciju sa 6% i 13% (za ovo nisam 100%sigurna), a Dercome ima 10%. Dercome je ok za muske posto nema mirisa.
Pa ti odluci.
Mozes da uzmes i Avene, cini mi se da je Maki imao dobra iskustva sa njom.
Stvarno ne znam sta da ti kazem.
Inace, lepo sam se odmorila, hvala. Bila sam na selu, a ja selo obozavam. Kao da imam 53 a ne 23 godine... Sta da radim... Takva sam!
Pozz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Dragana,zasto mi pominjes Kras i Nestle i samim tim diras moju slabu tacku,nista od cokolada,cokoladica i sl.nisam stavio u usta vec mesec dana,sad moram
Makki ce tek probati Avene,ali ja ne mogu da cekam,moram odmah da pocnem inace mi prodje"odmor"!
Ma uzecu ja Dercome Active i Hyseke(jel tako)za zastitu od UV i to je to!
Hvala ti!Zlatna si!Sta bih ja bez svih vas,a narocito tebe i Makkija!
I ja selo obozavam,ne znam zasto!Cesto sam tamo,napunim baterije i krecem u nove pohode!Sreca da mi je blizu selo!
Pozzzzzzzzzzz

Makki ce tek probati Avene,ali ja ne mogu da cekam,moram odmah da pocnem inace mi prodje"odmor"!
Ma uzecu ja Dercome Active i Hyseke(jel tako)za zastitu od UV i to je to!
Hvala ti!Zlatna si!Sta bih ja bez svih vas,a narocito tebe i Makkija!
I ja selo obozavam,ne znam zasto!Cesto sam tamo,napunim baterije i krecem u nove pohode!Sreca da mi je blizu selo!
Pozzzzzzzzzzz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
- Kontakt:
bobo....mislim da ne treba toliko da se plasis cokolade....
U srednjoj skoli sam i ja imao taj strah...pa sam se cak zainatio i godinu i po dana nisam liznuo NISTA slatko! A lice mi je tada bilo nikad gore...SAd jedem normalno ....i nema nekog uticaja....mada sad i imam 23 godine..pa je mozda i zbog toga......Ipak mislim da trebas da jedes SVE ali u umerenim kolicinama...bez preterivanja! Pozdrav...
U srednjoj skoli sam i ja imao taj strah...pa sam se cak zainatio i godinu i po dana nisam liznuo NISTA slatko! A lice mi je tada bilo nikad gore...SAd jedem normalno ....i nema nekog uticaja....mada sad i imam 23 godine..pa je mozda i zbog toga......Ipak mislim da trebas da jedes SVE ali u umerenim kolicinama...bez preterivanja! Pozdrav...
-
- Aktivan član
Evo vidis i ja sam se takodje zabaksuzirao u srednjoj skoli,i vec mesec dana ne jedem nista slatko!
E,ja sam najvise jeo cokoladu kada mi je bilo najgore,a sada kada mi je najbolje ne jedem!Sve naopako,ali ne zelim da kojim slucajem sve upropastim!Takodje ne jedem masno,slano,nikakve grickalice..........Vec samo voce,povrce,voda,negazirani sokovi,integralne stvari.....
Pozdrav
E,ja sam najvise jeo cokoladu kada mi je bilo najgore,a sada kada mi je najbolje ne jedem!Sve naopako,ali ne zelim da kojim slucajem sve upropastim!Takodje ne jedem masno,slano,nikakve grickalice..........Vec samo voce,povrce,voda,negazirani sokovi,integralne stvari.....
Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Bobo, mogao bi da probas Antopar gel na ledjima, ja sam imala jednu bubuljicu u najavi na ramenu, mada su mi ledja inace cista i nemam problem s tim, sem periodicno, obicno kad cackam rukama dok pricam telefonom ili gledam film.
I stavila sam gel na to mesto i za sat-dva je sprzilo bubuljicu, verovao ili ne.
Evo i iguana ima slicno iskustvo mome.
Ajde srecan ti put i pisi kad stignes.

I stavila sam gel na to mesto i za sat-dva je sprzilo bubuljicu, verovao ili ne.
Evo i iguana ima slicno iskustvo mome.
Ajde srecan ti put i pisi kad stignes.

Joj, ljudi, znaci "treba" da kupim taj antropar gel, pilig koji je preporucila andjela, neutrogena kremu za dan, neku kremu sa vocnim kiselinama za noc.... uh, bankrotiracu
Zezam se...
Prilicno sam uzbudjena zbog sutrasnjeg tretmana enzimima...Nikada nisam radila nesto slicno pa ne znam ni sta da ocekujem, ali polazem nade u to da ce mighty enzimi
srediti ove moje pore!!!

Zezam se...
Prilicno sam uzbudjena zbog sutrasnjeg tretmana enzimima...Nikada nisam radila nesto slicno pa ne znam ni sta da ocekujem, ali polazem nade u to da ce mighty enzimi

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
skvo,konsultuj se jos jednom sa Draganom da li smes da koristis piling za lice ako kreces sa enzimskim tretmanima.
Inace,svima vama drzim palceve da uspete u borbi sa aknama,masnom kozom,bubuljicama,komedonima i ostalim alama.
Samo napred,nema nazad.Amen!
ps.Dobro bi bilo da se, ako nameravate da uzmete Antopar gel u apoteci , prvo najavite telefonom jer ga nemaju uvek na lageru.
Srecno svima
Inace,svima vama drzim palceve da uspete u borbi sa aknama,masnom kozom,bubuljicama,komedonima i ostalim alama.
Samo napred,nema nazad.Amen!
ps.Dobro bi bilo da se, ako nameravate da uzmete Antopar gel u apoteci , prvo najavite telefonom jer ga nemaju uvek na lageru.
Srecno svima

-
- Aktivan član
Ljudi evo mene!Cim sam stigao,istusirao sam se Mud Flatsom(mmmmm.........divan osecaj)uzeo kafu i seo da vidim sta mi radite!
Kako ste mi?!Sta ima novo,sta sam propustio,jer sam vam nedostajao?Vi meni jeste!
Skvo,koju kremu sa vocnim kiselinama uzimas?Ja uzeo Dercome Active!!!I samo hrabro,videces da sve biti super sa enzimima,i javi kako si!Hvala ti od srca za preporuka Mud Flatsa,stvarno si drug!
Andjela i ja takodje svima drzim palceve,ali bas svima,svi ste mi dragi!
Nenna,kasno sam video tvoju poruku,al nema veze!Jaoj isto,kada pricam telefonom i gledam tv unakazim ledja!Ne znam sta mi je!
A gde je Dragana
Dakle,samo napred,sutra je novi dan,sta je bilo bilo je,nema nazad,a sutra ce sve biti super!
ma nema veze!
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kako ste mi?!Sta ima novo,sta sam propustio,jer sam vam nedostajao?Vi meni jeste!
Skvo,koju kremu sa vocnim kiselinama uzimas?Ja uzeo Dercome Active!!!I samo hrabro,videces da sve biti super sa enzimima,i javi kako si!Hvala ti od srca za preporuka Mud Flatsa,stvarno si drug!
Andjela i ja takodje svima drzim palceve,ali bas svima,svi ste mi dragi!
Nenna,kasno sam video tvoju poruku,al nema veze!Jaoj isto,kada pricam telefonom i gledam tv unakazim ledja!Ne znam sta mi je!
A gde je Dragana

Dakle,samo napred,sutra je novi dan,sta je bilo bilo je,nema nazad,a sutra ce sve biti super!

Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz