Kozmetika
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 8:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kozmetika
ovo je najbolja kozmetika na svetu ..licno sam se resila svog problema vezanog za kozu ....naime posle koze koja je bila aknozna u puberttu ostli su mi bili oziljci ali serija tretmana je resila moj problem ....ovu kozmetiku mozete naci u svim boljim salonima u centru grada ,,,i nije skupa (da ne moze da se priusti)uostalom ko ima probleme sa licem treba da pokusa a rezultati su 100% sigurni ....VERUJTE
eee
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Dibi je poslednjih godina kozmeticki brend veoma popularan u Italiji. Licno nisam imala prakticno iskustvo sa Dibi preparatima ali je jedna od mojih najboljih diplomiranih studentkinja Sanja Vukov njihov brend menadzer pa se uvek preko nje mozemo podrobnije informisati o pojedinim linijama i salonima gde se Dibi moze naci i kod nas
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Novi član
da da da
i ja sam cula za tu kozmetiku ..od prijateljice koja je takodje odusevljena .....i videla sam njihov stand na sajmu kozmetike i eto moj problem je takodje bio resen ...mada mislim da tu dosta ima veze kakav vam strucnjak preporuci preparat za vas tip koze
eee
Re: dibi i olos kozmetika
andjellla napisao:ovo je najbolja kozmetika na svetu ..licno sam se resila svog problema vezanog za kozu ....naime posle koze koja je bila aknozna u puberttu ostli su mi bili oziljci ali serija tretmana je resila moj problem ....ovu kozmetiku mozete naci u svim boljim salonima u centru grada ,,,i nije skupa (da ne moze da se priusti)uostalom ko ima probleme sa licem treba da pokusa a rezultati su 100% sigurni ....VERUJTE

-
- Novi član
ne
ne preko neta ali u kozmetickm salonu da ...ima sad dosta salona koji imaju u ponudi dibi ili olos kzmetiku ....npr.u dobracinoj 33 ima jedan salon ....i tako nisam sigurna da smem da ih reklamiram ali ako ti je zaista neophodna pomoc javi se pa cu videti sta mogu
eee
Re: ne
andjellla napisao:ne preko neta ali u kozmetickm salonu da ...ima sad dosta salona koji imaju u ponudi dibi ili olos kzmetiku ....npr.u dobracinoj 33 ima jedan salon ....i tako nisam sigurna da smem da ih reklamiram ali ako ti je zaista neophodna pomoc javi se pa cu videti sta mogu

Samo na http://www.google.com pretrazite sa terminom "dibi skincare" i nacicete gomilu sajtova na kojima se prodaje ovaj brand. Poshto niste u Srbiji verujem da necete imati problema sa primanjem porudzbine.
Evo konkretno sajta koji prodaje Dibi proizvode >>> http://www.spaskin.com/templates/search ... C1F2C16285
Evo konkretno sajta koji prodaje Dibi proizvode >>> http://www.spaskin.com/templates/search ... C1F2C16285
-
- Novi član
epa ovako
prvo ove cene koje su ponudjene na ovom sajtu su tri puta vise nego sto su u salonu konkretno moja mama koristi jednu od ovih krema koju je platila 30 a ovde na sajtu se prodaje za 78 eura
eee
-
- Novi član
pomoc
ako neko ima problema sa kozom ......suva ..kupreozna ....atroficna....aknozna....prevencija starenja .....podmladjivanje .....neka napise i neka kaze svoj problem ...za sve postoji resenje
eee
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 09, 2005 1:55 am
Re: pomoc
andjellla napisao:ako neko ima problema sa kozom ......suva ..kupreozna ....atroficna....aknozna....prevencija starenja .....podmladjivanje .....neka napise i neka kaze svoj problem ...za sve postoji resenje

-
- Novi član
pomoc
ako zelite i ako VAM to nije problem, pokusacu da VAM pomognem.Devojka koja radi za DIBI i OLOS kozmetiku je jedan od najboljih svrsenih studenata gospodje ISAILOVIC.....AKO ZELITE STUPICEMO U KONTAKT SA NJOM DA vam URADI TEST KOZE I PREPORUCI TRETMAN DIBI KOZMETIKOM......naravno gledacemo da to bude dobar kozmeticar i dobar salon,,,,naravno da bi pregled koze bio gratis kao i savet ....sve to mozemo obaviti svake subote kada to VAMA bude odgovaralo ...ako se slazete javite mi se
eee
Re: pomoc
andjellla napisao:ako zelite i ako VAM to nije problem, pokusacu da VAM pomognem.Devojka koja radi za DIBI i OLOS kozmetiku je jedan od najboljih svrsenih studenata gospodje ISAILOVIC.....AKO ZELITE STUPICEMO U KONTAKT SA NJOM DA vam URADI TEST KOZE I PREPORUCI TRETMAN DIBI KOZMETIKOM......naravno gledacemo da to bude dobar kozmeticar i dobar salon,,,,naravno da bi pregled koze bio gratis kao i savet ....sve to mozemo obaviti svake subote kada to VAMA bude odgovaralo ...ako se slazete javite mi se

dibi
andjellla napisao:nije nikakav problem da vam ostavim brojeve telefona na koje mozete da sejavite kada dodjete u zemlju...011 3820676 ili 065 3820 676 uskoro ce biti gotov i novi sajt gde cete se svi moci podrobnije informisati o ovoj kozmetici....www.dibikozmetika.co.yu....vidimo se