Kozmeticar voljan da vam da savet

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
danijela.f78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 03, 2011 10:29 pm

Kozmeticar voljan da vam da savet

Post od danijela.f78 »

Kao kozmeticar sa visegodisnjim iskustvom i pozamasnim brojem izlecenim,zalecenim klijentima mogu reci da volim da pregledam forume vezane za dermatologiju i kozmetologiju i videti mlade ljude kako razmisljaju o svojoj nezi,dermatologu,kozmeticaru...Vidim podeljena misljenja i svakojake dileme sa kojim se i sama susrecem svakodnevno...Generalno moj savet, svoju kozu shvatite kao svoj najveci organ i pokazatelj,posledicu svega sto nam se desava u organizmu i oko njega...Ako imate problem,potrazite pomoc od kompetentnog kozmeticara ili dematologa,nista na svoju ruku...ali ono sto mogu primetiti jeste to da veliki broj ljudi ima problem sa osnovnom higijenom ciscenja lica.Protivnik sam sapuna u bilo kakvom obliku(pena,gel,piling...),sapunom perite ruke cak i za njih je aresivan,vlazne maramice ostavite za bebine guze ili u krajnjem slucaju ako ste bas u putu, neadekvatnim uslovima pa cisto da malo prebrisete lice,ali nikako za svakodnevnu negu.Magicne rukavice da neimenujem proizvodjaca ostavite za brisanje prasine,sam tonik necisti lice.Moj savet blago neutralno kozmeticko mleko,tonik posle i kremu koju ce vam kozmetolog preporuciti... piling koze mozete uraditi jednom nedeljno da malo prokrvite i skinete suvisni sloj epitela...Kaolin ili belu glinu kod aknozne koze mozete koristiti, no ona stimulise limfu da izadje na povrsinu pa vam se cak neka bubuljica moze i isprovocirati i vi cete verovatno strucno krenuti ka kupatilskom ogledalu i sve sa nokticima je strucno istiskati STOP...ako imate nekih pitanja,problem slobodno mi posaljite poruku u inbox ili ovde rado cu vam pomoci koliko je u mom domenu...pozdrav
Purenjacic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 21, 2011 2:58 pm

Re: Kozmeticar voljan da vam da savet

Post od Purenjacic »

A recite mi sta mislite o kozmetici Kahne ? Videla sam da imaju svoje proiyvode u Merkator centru.
danijela.f78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 03, 2011 10:29 pm

Re: Kozmeticar voljan da vam da savet

Post od danijela.f78 »

Purenjacic napisao:A recite mi sta mislite o kozmetici Kahne ? Videla sam da imaju svoje proiyvode u Merkator centru.
Iskreno nisam robala,uzmi neke tester i prvo probaj kako ti prijaju kreme...na zalost samo toliko,pozdrav
Odgovori