Koza na licu kao pomorandza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Leta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 20, 2005 12:13 am

Koza na licu kao pomorandza

Post od Leta »

Molim Vas ako neko zna, ili je imao slican problem, da mi kaze kako da resim ovaj svoj.
Naime pre jedno tri godine koza na licu je pocela da menja svoj izgled, pocela je da lici na koru pomorandze, izgleda onako skroz neravno ali kao da dolazi iz nekog donjeg sloja, nije povrsinski mada je vidno primetno kad se pogleda izbliza. Napominjem da nisam imala nikakvih posebnih problema sa kozom cak ni u pubertetu, imam normalnu kozu ( da pomenem da imam 32 godine ako je vazno).
Isla sam kod koznog lekara na institutu u Dzordza Vasingtona, oni su mi rekli da ne znaju sta je to i poslali me na piling tecnim azotom! Onda sam isla kod lekara , mislim isto nesto, nemam pojma da li je institu ili sta vec, u Avalskoj ulici u Beogradu gde su mi davali neke njihove kremice (spravljene u njihovim labaratorijama) ali ni to nije pomoglo, i rekli da nemaju pojma sta je to sa mojim licem!
Unapred hvala na odgovorima
Pozdrav Leta
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Ako zivite u Beogradu najbolje bi bilo da dodjete na besplatan dermatokozmeceutski pregled u apoteku SB trade na Banovom brdu. Tel 011 557 553
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori