Koza kapaka oka
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Koza kapaka oka
Pre vise od nedelji dana koza kapaka oka mi se jako susi,cak dolazii do malih ranica duz oka, iz koje curi neka tecnost. I to se pojavilo na oba oka. Mazem za baby kremom, ali cim upije tu kremu dalje se susi, i izaziva svrab. Da li mi neko moze pomoci cime da resim ovaj neprijatan problem. hvala
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mozda je u pitanju kontaktni alergijski dermatitis ili seboroicni dermatitis ili infekcija. da li su Vam veznjace crvene i otecene, da li je crvrnilo ako ga ima jace izrazeno u unutrasnjem uglu oka, da li su promene pracene svrabom, da li imate perut u kosi i obrvama, da li Vam je zapusen nos i da li kada pplacete brisete nos ili vam suze cure niz obraze.
Posaljite sliku ili dodjite u savetovaliste
Posaljite sliku ili dodjite u savetovaliste
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
bolje namazite 2-3 dana 1% hidrocortizonom a zatim krenite sa terapijom peruti Squaphan P samponom. Najverovatnije je ipak ako je svrab izrazit da je u pitanju kontaktni alergijski dermatitis i trebalo bi da se rade testovi
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.