Kosa - Zalisci
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Kosa - Zalisci
Postovani forumasi, ovih dana mi bas nesto bilo dosadno i otisao ja i osisao se na celavo
I onda sam naravno primetio da mi je kosa na zaliscima proredjena, tj da mi se prave zalisci, nije to nista strasno, kao i svaki drugi decko sto ih ima, ali u principu me nerviraju jer i ovako imam dosta "visoko celo". Malo sam googlao i video da su ljudi prezadovoljni Minoxidilom 5%. Tu se pominje i Pilfud 5% inace komercijalni naziv Minox-a 5% od BosnaLijeka, e pa sad malo sam primetio da je problem naci taj Pilfud od 5%, pa bih voleo da mi kazete GDE da kupim i POD kojim IMENOM da trazim to? Da li na nasem trzistu ima neki drugi naziv a da je po sastavu minox 5%.

Re: Kosa - Zalisci
Pilfid od 5% je dosta skup, ja sam ga jednom kupio pre odprilike godinu dana i tada je kostao 4000din. za mesec dana. Mislim da ga mozes naci bez problema u vecim apotekama. Ne znam dali ga jos neko prodaje pod drugim imenom, mislim da ne, cuo sam da ga neke apoteke same prave ali nisam siguran bas kojeg je to kvaliteta. Inace ja minoxidil narucujem online iz USA, znatno je jeftinije a proizvodjac je Rogaine. Koristim ga skoro vec 4 godine i zaista sam zadovoljan rezultatima. Ako planiras da pocnes da ga koristis trebas da znas da je njegova upotreba dozivotna jel ako prestanes, gubis sve sto ti je zahvaljujuci njemu izraslo. Moj savet ti je da ako se odlucis da ga koristis pocni sa Pilfudom od 2% sacekaj jedno 3-4 meseca pa ako si zadovoljan rezultatima to je to, minoxidil dokle god ima efekta...Pozdrav!
Re: Kosa - Zalisci
Hvala puno na odgovoru. Danas sam svratio do apoteke u 29. Novembra preko puta zavoda za Kozne i Venericne bolesti i pitao i oni su rekli da oni prave, a cena je 425din. Sad nisam siguran kao i sam sto kazes kakvog je to kvaliteta, s obzirom da sam video da iz inostranstva moze da se poruci za 29e cca sa carinom i putnim troskovima. Generalno zalisci su mi posledica visegodisnjeg koriscenja gela, iako to nije nesto sad primetljivo da neko cim me vidi izvali da imam zaliske, manje vise tek kad nekom skrenem paznju on kaze a pa da imas, ali probacu pa cu da vidim. Nemam sta da izgubim, jer koliko sam procitao nema nikakvih NUS efekata?