Kosa

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
JackSparrow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 01, 2007 1:56 am

Kosa

Post od JackSparrow »

E ovako dragi moji forumasi,ovo mi je prvi post ovde,18 mi je godina i moje pitanje je da li postoji neki preparat koji moze ojacati kosu tj ponovo da pocne da raste.
Ja nemam nikakvih problema sa opadanjem kose nit mi je ko u familiji celav,vec je problem sto sam kao mladji imao dosta jacu i guscu kosu,i redovito sam koristio gel i preterivao sa raznim dijetama i sl. pa je mozda i to uticalo da mi se kosa proredi.posle kad sam poceo da jedem kosa mi se ocvrstila ali koliko mogu primetiti opet nije kao pre.nekad mi je kosa isla dole a posle je pocela gore da mi ide,razlog je mozda taj sto sam je uvek frizirao na gore i tako ostalo.dakle,kosa mi je sad OK ali nekada kad udjem u kupatilo gde je poprilicno jako svetlo i onda kad bacim okom na ogledalo providi mi se kroz glavu i tjeme mi je crveno.znaci,moje pitanje je da li ima neki preparat da mi se kosa ocvrsti iliti poboljsa.

hvala unapred.
goca001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2007 4:25 pm

Post od goca001 »

Probaj Fitoval sampon, postoje i pilule koliko znam, ali mislim da je sampon bolja opcija.
Evo ti link pa vidi:)
http://www.krka.si/en/kozmetika/lasje/izpadanje/
JackSparrow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 01, 2007 1:56 am

Post od JackSparrow »

@goca001

veliko HVALA!
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Pretrazi sve teme pod "minoxil' "opadanje kose)...izbacice ti najmanje njih deset. Minoxil (sa dodatkom tretinoina) mozes da nadjes u apoteci mr Silvia, i u apoteci Sanapharm (samo ako si iz Beograda). Jedino se taj preparat pokazao efikasnim u sprecavanju opadanja kose.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Ahaaaa...treba ti za jacanje. Tablete Cinka i Vichy Dercos plavi.
boemcic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 9:52 am

opadanje kose

Post od boemcic »

Postovani,
ja sam Ema i prvi put pokusavam da se ubacim u forum a ne znam da li sam sve dobro odradila. Naime, problem je u opadanju kose. A pocelo je pre mesec dana. Sve je propraceno poprilicno stresnim situacijama, zapravo pre opadanja sam imala prilicno stresne sitacije, koje ja dozivljavam i previse srcano. Pocele su da me bole grudi pa je moj neki zakljucak bio da su u pitanju neke zlezde, jer sam isla kod lekara, uradila ultrazvucni pregled dojki i doktor je rekao da je sve ok. Medjutim, meni su i nokti u losem stanju, listaju se, imala sam obilne menstruacije pa je i krvna slika pala, a na nervnoj bazi se pocinjem da znojim i taj znoj ma koliko vodila racuna o higijeni, ima veoma neprijatan miris. Zatim je pocela da opada kosa, narocito u toku pranja. Uzela sam medicinski sampon i losion NIREL, ali ne vidim jos nikakav efekat. Imala sam prilicno bujnu kosu, a sad kad je skupim u rep osecam kako je naprosto stanjen. Molim za pomoc ili bar smernicu kome da se obratim, Ako su u pitanju hormoni i njihov disbalans, sta da uradim i gde i kakve analize da obavim.
boemcic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 9:52 am

opadanje kose

Post od boemcic »

Postovani,
ja sam Ema i prvi put pokusavam da se ubacim u forum a ne znam da li sam sve dobro odradila. Naime, problem je u opadanju kose. A pocelo je pre mesec dana. Sve je propraceno poprilicno stresnim situacijama, zapravo pre opadanja sam imala prilicno stresne sitacije, koje ja dozivljavam i previse srcano. Pocele su da me bole grudi pa je moj neki zakljucak bio da su u pitanju neke zlezde, jer sam isla kod lekara, uradila ultrazvucni pregled dojki i doktor je rekao da je sve ok. Medjutim, meni su i nokti u losem stanju, listaju se, imala sam obilne menstruacije pa je i krvna slika pala, a na nervnoj bazi se pocinjem da znojim i taj znoj ma koliko vodila racuna o higijeni, ima veoma neprijatan miris. Zatim je pocela da opada kosa, narocito u toku pranja. Uzela sam medicinski sampon i losion NIREL, ali ne vidim jos nikakav efekat. Imala sam prilicno bujnu kosu, a sad kad je skupim u rep osecam kako je naprosto stanjen. Molim za pomoc ili bar smernicu kome da se obratim, Ako su u pitanju hormoni i njihov disbalans, sta da uradim i gde i kakve analize da obavim.
Odgovori