Koprivnjaca
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Aha oprostite, imamo i administratora ..divno gde ste dosada bili..pa bas nisam stekao utisak da vredjam. Slobodno me iskljucite sa foruma ako i dalje tako mislite. Nasa draga forumasica tamara ft je tako postovani i izgleda najaktivniji clan foruma. Mislim da sam bio u pravu. Samo danas je poslala 27 poruka na forumu, al nije kraj dana..nadamo se da ce jos po neku ..ima vremena..to mnogo govori o njenom vremenu, kao sto sam govorio i potvrdjuje pretpostavljeno. 
Dovidjenja

Dovidjenja

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Elem, evo jednog korisnog broja telefona, Doktorka Pavlovic Ivanka, 063/ 823 55 03.
Bavi se primenom fizikalnih agenasa u lechenju koznih bolesti!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 17, 2019 9:09 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Koprivnjaca
Da podelim sa vama kako sam se ja izlecila od ovog. Cula sam i citala da kada neko postane alergican, treba da uradi detox organizma. Jedna stara apotekarka, dakle ne alergolog koji daju samo antihistaminike i nista vise... mi je rekla da uzmem Depuratum. To su tablete na biljnoj bazi za detox. Pije se mesec dana, nakon 15 dana osecam poboljsanja, u smislu da se manje cesem, slab osip, a nakon mesec dana potpuno nestaje. Inflamatornost je i dalje trajala ali vremenom sve manje. (osetljivost koze).
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Koprivnjaca
Детоксикација иде преко јетре тако да мораш водити рачуна. Организам мора да се припреми за навалу токсина у крвоток.