Kondilomi?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
izzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 28, 2005 2:40 pm

Kondilomi?

Post od izzy »

Moj problem je sledeci:
na testisima su mi se pojavile pojavile izrasline (nalik na bubuljice) jedna veca je u precniku oko 5-6mm malo je ispupcenija, dok su ostale dosta sitnije(ima ih oko 5-6) belicaste su boje, oko njih nema nikakvog crvenila, uglavnom su skoncentrisane na mojoj levoj strani testisa. ja mislim da su mi se prve pojavile pre oko 2 meseca bile su dosta sitne i nisam bas obratio paznju na njih, za taj period i par njih nestalo! Ne osecam nikakav bol ili svrab!
Molm vas da mi kazete da li su u pitanu kondilomi ili nesto drugo takodje da napomenem da nisam imao seksualni odnos tako da ih na taj nacin nisam mogao dobiti. Ukoliko je potrebno poslacu i slike!
Hvala unapred!!!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Kondilomi?

Post od mr ph. Silvio »

Ja mislim da nisu u pitanju kondilomi, ali za to je kompetentnija dr Gorana
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Najverovatnije je da su u pitanju steatocistomi, ali posaljite slike
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori