Posto imam pojavu gde su mi lojne zlezde na penisu uocljivije,odnosno kao da su se stvorili komedoni, a procitao sam da su za to dobra komedoliticna sredstva koja taj loj rastvaraju...
U apotekama sam sa raspitivao i kod diplomiranih farmaceuta ali u registru ne postoje takve vrste krema(lekova) pa moje je pitanje koji su tacno nazivi tih krema? HVALA!
Komedoliticna sredstva?(za GORANU)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 12:09 am
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pokusajte da se informisete na mail [email protected]
Komedoliticka sredstva deluju tako da razbijaju kohezione veze u komedonskom cepu a pri tom ne dovode do deskvamacije zdrave koze van folikularnih ostiujuma. Zato deluju slabo iritantno za razliku od keratoloitika kao sto su napr vocne kiseline ili salicilna kiselina
Komedoliticka sredstva deluju tako da razbijaju kohezione veze u komedonskom cepu a pri tom ne dovode do deskvamacije zdrave koze van folikularnih ostiujuma. Zato deluju slabo iritantno za razliku od keratoloitika kao sto su napr vocne kiseline ili salicilna kiselina
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.