Koji sampon uzeti za jaci rast vlasi kose i jaci koren?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Koji sampon uzeti za jaci rast vlasi kose i jaci koren?
Pre par dana sam video reklamu za dva nova sampona,jedan je Alpecin-kofeinski sampon a drugi je Vichy Dercos(mislim da je ljubicasto pakovanje) reklamiraju ga za jacu kosu i kazu"1700 vlasi vise".Nemam problem sa celavosti,ali vec par godina mi kosa slabi na zaliscima(sto je verovatno i normalno) ali nisam mislio da ce toga biti pre 40 godine.Levi zalistak mi odavno slabi,a pre par meseci je poceo i desni,pa vas pitam da li bi neki od ovih sampona sprecio gubitak vlasi na zaliscima ili ne,i ako znate neki sampon ili sredstvo za moj ovaj problem,recite mi.Unapred sam puno zahvalan.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:56 am
Re: Koji sampon uzeti za jaci rast vlasi kose i jaci koren?
Postovani Dule, razlog moze da bude nasledan i aktivan losim nacinom zivota. Ako krenete da se nervirate do iznemoglosti svakog dana, obolece vam stitna zlezda, zivci, oslabice cirkulacija...dule79bg napisao:Pre par dana sam video reklamu za dva nova sampona,jedan je Alpecin-kofeinski sampon a drugi je Vichy Dercos(mislim da je ljubicasto pakovanje) reklamiraju ga za jacu kosu i kazu"1700 vlasi vise".Nemam problem sa celavosti,ali vec par godina mi kosa slabi na zaliscima(sto je verovatno i normalno) ali nisam mislio da ce toga biti pre 40 godine.Levi zalistak mi odavno slabi,a pre par meseci je poceo i desni,pa vas pitam da li bi neki od ovih sampona sprecio gubitak vlasi na zaliscima ili ne,i ako znate neki sampon ili sredstvo za moj ovaj problem,recite mi.Unapred sam puno zahvalan.
Necu da vam drzim predavanje, ali vam mogu reci da se meni dosta progustila kosa, jer sam spasao koren koji samo sto nije istruleo
Najgore od svega je sto danas ama za sve morate da imate novac, i da slusate svojekakve revolucionare koji prodaju finocu i pamet da bi ovcama za sisanje uzeli sto god mogu vise para. PItajte u apotekama za preparat S+L, biljni preparat sa svim suplementima za jaanje korena kose
Morate da radite masazu glave 2x dnevno, tako sto cete pomerati kozu od lobanje. Time podsticete cirkulaciju i rasturate lojne zlezde oko korena
Na ovom video klipu cete videti jednog coveka koji je bio bez kose nacisto. Dolazi na masaze kose jednom u nedlju dana, i coveku je za 2 godina iznikla kosa neverovatno, ali to ima samo u indiji i indijskim biljkama (preparat)
http://www.youtube.com/watch?v=ayQQsj-GHAE