Voćne kiseline
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tretman vocnim kiselinama
Derma-medica, Novi Beograd. 318-27-37. Trazite Anu, ona to izvanredno radi,
Jedan tretman kosta 2.400, 00, treba 6-10 serija, mada je uglavnom 6 dovoljno. Jedino mislim da ste malo zakasnili jer je krenulo suncem, pa se vocne kiseline tada ne rade. Mozete uraditi ev. 2 a na jesen ostatak.
Pozdrav!
Jedan tretman kosta 2.400, 00, treba 6-10 serija, mada je uglavnom 6 dovoljno. Jedino mislim da ste malo zakasnili jer je krenulo suncem, pa se vocne kiseline tada ne rade. Mozete uraditi ev. 2 a na jesen ostatak.
Pozdrav!
Hvala. Ostavi cu za jesen pa da odradim citavu seriju.
Pre neki dan sam otisla da kupim benzac 5 koji koristim vec godinu dana, ali u apoteci su mo rekli da vise ne nabavljaju grcku koju sam i koristila vec imaju nemacki proizvod pod nazivom AKNEROXID i da je sastav potpuno isti. uzela sam je ali lice mi se jako zarvenela nakon upotrebe i dosta me je peklo tako da sam prestala. O cemu se radi? Da li su to zaista po sastavu iste kreme.
Pre neki dan sam otisla da kupim benzac 5 koji koristim vec godinu dana, ali u apoteci su mo rekli da vise ne nabavljaju grcku koju sam i koristila vec imaju nemacki proizvod pod nazivom AKNEROXID i da je sastav potpuno isti. uzela sam je ali lice mi se jako zarvenela nakon upotrebe i dosta me je peklo tako da sam prestala. O cemu se radi? Da li su to zaista po sastavu iste kreme.
-
- Saradnik
To sam prvo proverila, ista je koncentracija kao i u benzac-u koji sam koristilal tj. 5%. Sacekacu malo pa cu ponovo probati da je namazem pa cu videti tad reakciju. Mozda ona ipak sadrzi nesto sto je drugacije pa zato koza reaguje, tj. mozda je to samo prva reakcija.
Hvala u svakom slucaju.
Pozdrav
Hvala u svakom slucaju.
Pozdrav
Videla sma da ste nekima preporucivali preparat BP+E gel. Interesuej me da li bih ja mogla da ga koristima za bubuljice po ledjima. naime ja po ledjima nemam puno "upaljenih" bubuljica, tacnije pojave se u tom obliku s' vremena na vreme, vise ima neke sicucne bubuljicice, kao i ozjiljke na mestima gde su nekada bile krupne. Inace, ima 25 godina i problem sa kozom pokusavam da resim vec skoro 10-ak godina.
-
- Saradnik
BP+E
Uzmite slobodno BP+E i za lice i za ledja. Mislim da on nece dati iritaciju, jer je podloga lagana i hidrofilna,pa blago hladi a i vlazi. Koristite ga uveče. Srecno! 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 9:15 pm
Vocne kiseline
Moja sestra je radila u januaru tretman vocnim kiselinama i bila je jako zadovoljna. A i mi smo videli odlican efekat! 

-
- Saradnik
Voćne kiseline
Svi koji su radili tretman Muradovim kiselinama bili su zadovoljni, i nisu imali nikakvih neželjenih reakcija, sem sporadičnih slučajeva koji su imali blago peckanje 1-2 minuta nakon aplikacije kiselina.
-
- Saradnik
Benzoil peroxid.
Jeste, ali ga ima različitih kvaliteta.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
benzoil peroksid se primenjuje na kombinaciju papulkopustuloznih i komedonskih akni. moze malo da isusi kozu i da je iritira i ovi nezeljeni efekti se anuliraju u kombinaciji sa eritromicinom i dbevnom vlaznom antisolarnom kremom. Ima ih raznih mnogu se koristiti Hyseke 25 ili Sebamed SPF 16 ili 20 losion. Prirodna zamena za benzoil peroksid je cajno drvo-Melaleuca artemifolia
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
Melaleuca artemifolia
Upravo očekujemo čajno drvce u posebnom obliku (ciklodekstrini). Nadam se da ćemo dr Gorana i ja formulisati nešto veoma zanimljivo a prirodno za tu vrstu problema.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 9:15 pm
Voćne kiseline
Ja sam uradio samo 2 tretmana voćnim kiselinama i efekti su SJAJNI!!!
-
- Saradnik
Voćne kiseline
Do sada niko nije imao prigovor na efekte voćnih kiselina, ali naglašavam da su u pitanju Muradove kiseline.