Postovani ,prosle godine sam se prvi put posle duzeg vremena osisao na kratko i tad primetio da na gornjem delu glave iza temena ima neku tamnu mrlju,precnika 5-6 cm,nesto kao mladez ali potpuno ravno sa kozom. Posto mi je kosa skroz kratka a bio sam izlozen suncu preko celog dana ,desavalo mi se da mi koza glave sroz pocrveni kao opekotine ali je sve to prolazilo. Medjutim u jesen sam primetio da ta mrlja pocinje da raste i da me svrbi i da bude vlazna pomalo .pa se tvori kao krasta,i tako u krug,Otisao sam kod dermatologa,koji mi nista odredjeno nije rekao ,gledao je sa onim kao mikroskopom,dermoskopom ,sta li je vec.nego da je to nesto kao mladez ili neka keratoza ,ne secam se tacno i dao mi da mazem gentamicin ili stanicid i to se tacno ne secam i rekao da nije strasno. Isao sam ja vise puta i uvek ista prica. Posle sam ja video nesto na internetu da moze da se ukloni jabukovim sircetom ,i stavljao sam ja neko vreme i stvarno se je opet izravnala ta promena sa kozom .. Ali evo sad je opet porasla i veca je nego ranije . Stavicu sliku kako to izgleda,mazao sam nekolko dana sa gentamicinom . Ako moze neki savet sta da radim s tim,jer me bas zabrinjava ,a i estetski bas ruzno izgleda .Slika je posle kupanja,kadse oljustila krasta
Izvinjavam se na ovako dugackom tekstu , i unapred hvala http://www.oldschool-samp.com/slike/?v=img201mdm.jpg
Keratoza ili mladez
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Keratoza ili mladez
Кажеш да је равно са кожом?
Obavezno promijeni dermatologa ,cim prije, neophodno je uzeti uzorak i odnijeti na patohistolosku obradu .
Ne,bilo je ravno sa kozom,sad je kao sto vidite na sliciaaaca napisao:Кажеш да је равно са кожом?
Na kraju cu to da uradim,ovaj sto sam isao mi ne uliva poverenjeDentin napisao:Obavezno promijeni dermatologa ,cim prije, neophodno je uzeti uzorak i odnijeti na patohistolosku obradu .
Dobar dermatolog ce vec na prvom pregledu reci o cemu se radi i svoj nalaz upotpuniti uzimanjem uzorka . Po mom misljenju ovo je zrelo da se odstrani .dc83 napisao:Na kraju cu to da uradim,ovaj sto sam isao mi ne uliva poverenjeDentin napisao:Obavezno promijeni dermatologa ,cim prije, neophodno je uzeti uzorak i odnijeti na patohistolosku obradu .
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Не треба да се зезаш јер оно на фотографији уопште не изгледа безазлено.