Kako do gusce brade

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Neves
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 02, 2015 10:54 pm

Kako do gusce brade

Post od Neves »

Pozdrav! Zeleo bih da pustim kratku bradicu iz par razloga, iz profila imam izrazene obraze, jagodice, pa mislim da bi mi estetski pomoglo, takodje sam previse mladolik za svoje godine (imam 25) i isto bih vise voleo trimerom uredjivati bradu, nego brijati se.

Dole od vrata pa do linije obraza gustina brade je zadovoljavajuca, ali od toga nemam bog zna sta, na obrazima je retka, negde na granici da se moze pustiti ali ipak deluje sareno, a oko usta je najgore, brkovi i ispod donje usne je smesno.
Imam samo ove retke dlake normalne debljine, onih tankih svetlih nemam.
Imate li neki savet kako do gusce, hvala.
Drivee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 13, 2007 7:49 pm

Re: Kako do gusce brade

Post od Drivee »

Moli boga da tako ostane. Ti tripovi ce te proci a brada ce ostati onda ces da je proklinjes. Brij se redovno i kako ti Bog da. Kakvu ti otac ima bradu?
Neves
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 02, 2015 10:54 pm

Re: Kako do gusce brade

Post od Neves »

Prosecnu i otac i deda, ako ima veze drugi deda i ujak imaju redju.
Gedam ova moda sad svi pustaju i kome nestoji, a meni bas bi.
Ne znam da li to brijanje sta pomaze, a i ne volim bas cesto, planiram trimirati, i zbog koze, al bih za sad morao na neku najkracu tipa skoro 0mm i skoro svaki dan.
Odgovori