Dali su upitanju godisnji odmori ili je narodu vrucina! Pozdrav svima!
Jel na forumu nema nikog?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Jel na forumu nema nikog?
Dali su upitanju godisnji odmori ili je narodu vrucina! Pozdrav svima!
Re: Jel na forumu nema nikog?
E sad je stvarno mrtvo, nema zive duse...
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To bi trebalo da znaci da su ljudi zdravi 
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
i da nam kaze (napise) kakvo je trenutno stanje. Ja sam novi clan ali sam zadnjih deset dana po ceo dan
citao teme iz Dermatologija-Kozmetologija jer i sam imam odredjene probleme o kojima sam pisao.
Pozdrav za sve forumase i javite se
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ljudi ovde obichno dodju kada imaju problem, pitanje, dobiju savete i dogovore i idu dalje, retki se zadrzavaju na dnevnoj bazi, i dolaze svaki dan...
Znate i sami, po sebi, kad vas neshto muchi prichacete o tome, kada je bolje onda se ne pricha...
A sad, sto ste vi jedini tu vec par dana, to zaista ne moze niko da oseti pa da dodje
strpljenja i nadam se da ce se javiit neko sa slichnim tegobam akao shto ih imate vi i da cete podeliti iskustva.
Znate i sami, po sebi, kad vas neshto muchi prichacete o tome, kada je bolje onda se ne pricha...
A sad, sto ste vi jedini tu vec par dana, to zaista ne moze niko da oseti pa da dodje
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
OK tamaraft
Citajuci ovaj forum nasao sam mnoge osobe sa problemima slicnim mojim tako da sam pronasao vecinu
potrebnih informacija. Ovaj forum je super i mnogo pomaze ljudima koji imaju neke probleme,
a skoro svi mi i imamo neki
Pozz
Citajuci ovaj forum nasao sam mnoge osobe sa problemima slicnim mojim tako da sam pronasao vecinu
potrebnih informacija. Ovaj forum je super i mnogo pomaze ljudima koji imaju neke probleme,
a skoro svi mi i imamo neki
Pozz