Jel na forumu nema nikog?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Jel na forumu nema nikog?

Post od mirja »

:o Sta se desava sa forumom? Nema novih poruka ni tema?
Dali su upitanju godisnji odmori ili je narodu vrucina! Pozdrav svima!
Goku
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 7:12 pm

Re: Jel na forumu nema nikog?

Post od Goku »

:D :D :D
E sad je stvarno mrtvo, nema zive duse...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

To bi trebalo da znaci da su ljudi zdravi :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Goku
Novi član
Novi član

Post od Goku »

:D Super ako je tako. A ja bih bas voleo da se javi neko ko je imao razne probleme sa kozom, kosom i slicno
i da nam kaze (napise) kakvo je trenutno stanje. Ja sam novi clan ali sam zadnjih deset dana po ceo dan
citao teme iz Dermatologija-Kozmetologija jer i sam imam odredjene probleme o kojima sam pisao.
Pozdrav za sve forumase i javite se :wink:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ljudi ovde obichno dodju kada imaju problem, pitanje, dobiju savete i dogovore i idu dalje, retki se zadrzavaju na dnevnoj bazi, i dolaze svaki dan...

Znate i sami, po sebi, kad vas neshto muchi prichacete o tome, kada je bolje onda se ne pricha...

A sad, sto ste vi jedini tu vec par dana, to zaista ne moze niko da oseti pa da dodje :) strpljenja i nadam se da ce se javiit neko sa slichnim tegobam akao shto ih imate vi i da cete podeliti iskustva.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Goku
Novi član
Novi član

Post od Goku »

OK tamaraft :wink:
Citajuci ovaj forum nasao sam mnoge osobe sa problemima slicnim mojim tako da sam pronasao vecinu
potrebnih informacija. Ovaj forum je super i mnogo pomaze ljudima koji imaju neke probleme,
a skoro svi mi i imamo neki :wink:
Pozz
Odgovori