ovako, ispod donje usne, iznad brade, sa leve i desne strane bas tu odmah ispod usne, poslednjih mesec dana mi se pojavilo crvenilo-rumenilo, npr. kada operem zube, kada jedem ljutu hranu ili pljeskavicu pa se zamazem malo, ili kada recimo bas moram prljavim rukama da pipnem taj deo lica ili prljavim rukama jedem hranu...taj deo oko donje usne se zacrveni i treba mi jedno sat vremena da se koza smiri i da se vrati u normalnu boju....kao da je mozda pod upalom, ili mi je mozda imunitet slab....stvarno ne znam
ne znam koju kremu ili preparat bi mogo da koristim da recimo ocistim kozu skroz, mozda je to resenje
mozda mozete da mi preporucite neke vitamine
mozda je i koza bas suva na tom delu lica-usta
npr kada se obrijam i kada stavim after shave, taj deo lica bas pece, mnogo vise nego ostatak lica...pa ja onda stavim niveu classic cremu da se smiri koza...
nikad nisam imao problema sa kozom[hvala bogu] ali me ovo sad bas jako nervira...
nadam se da ste uspeli da shvatite problem iz mog konfuznog teksta....ako neko ima iskustva sa ovakvim problemom mogu i da se slikam pa da okacim sliku
POZDRAV