Jastucici u nastavku podocnjaka

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
borisv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 29, 2005 12:53 pm

Jastucici u nastavku podocnjaka

Post od borisv »

Vec par meseci imam jastucice ispod oka ... Pusim i ne spavam bas sjajno, pretpostavljam da je od toga ... Mene zanima da li postoji kreme ili neki tretmani ili eventualno neki ''narodni'' lekovi kojima bih smanjio otok? ... Unapred hvala
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Podocnjaci

Post od mr ph. Silvio »

Narodni lek:
hladni oblozi od ruzmarina
Tretman zone oko ociju, italijanskim tretmanima, daje odlicne rezultate.
Ako ste zainteresovani, javite se ponovo.
Lidija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 10:15 pm

Post od Lidija »

Otoci oko ociju (oteceni kapci, podocnjaci...) mogu biti posledica i znak bolesti... :cry: ne zelim da vas plasim, ali ukoliko niste skoro bili kod vaseg lekara i ako ste davno radili analize krvi i urina, mozete otici na jedan sistematski pregled.

Naravno ukoliko ne spavate dovoljno i optereceni ste poslom, podocnjaci mogu da budu i rezultat hronicnog umora.
borisv
Novi član
Novi član

Post od borisv »

Pa vadio sam krv pre pola godine ... tad sam ih vec imao .. Mozda je to i genetika pomalo ... Uglavnom, zanima me da li postoji neki gotov proizvod neka kremica ili slicno sto se moze kupiti a da malo ublazava .. Pozdrav
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Podocnjaci

Post od mr ph. Silvio »

Upotrebom jednog preparata u kucnoj varijanti necete postici bas neke efektivne rezultate.
U salonu moze da se uradi serija tretmana tzv. tretman zone oko ociju.
Ako Vas zanima, provericu koliko se tretmana radi i koja je cena. Pozdrav
borisv
Novi član
Novi član

Post od borisv »

Problemcic je sto sam ja iz Su, pa mi s obzirom na razdaljinu (manje) i posao (predstavlja veci problem) nije bas jednostavno doci kad zazelim do Bg-a ... Ali bih voleo znati, u svakom slucaju, koliko tretmana otprilike se radi i kolika je cena, kao i gde se to moze obaviti ... Ako ne mozete reci preko foruma za adresu cu se jos javiti, ali mi sad samo recite, ako vam ne predstavlja problem, koja je cena i koliko tretmana se radi ... Hvala i za prethodne odgovore ... Pozdrav
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Tretman zone oko ociju Preparatima na bazi breze i ginka dali su dobre rezultate. Mozda se mogu dobro kombinovati sa preparatima iz grupe Vanish za zonu ociju, uvoznik Select a proizvodjac italijanska firma Farmeco ili nesto od Uriage-a za zonu oko ociju.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori