Jaka Alergija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Snezana98
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 30, 2016 10:28 am

Jaka Alergija

Post od Snezana98 »

pozdrav.Moj decko ima 19 godina i javlja mu se crvenilo na vratu.licu,preponama,po rukama,laktovima,jako crvenilo koje prati nesnosan svrab i izuzetno susenje koze pri cemu se koza i peruta.Radio je neki alergo test koji je pokazao da je alergican na psenicno brasno i mleko.Izuzetno vodi racuna i ne konzumira te namirnice ali mu se ne povlaci ni malo.kozu neguje pantenolom i non stop je maze ali postaje sve gore.Zanima me vas savet
Snezana98
Novi član
Novi član

Re: Jaka Alergija

Post od Snezana98 »

pozdrav.Moj decko ima 19 godina i javlja mu se crvenilo na vratu.licu,preponama,po rukama,laktovima,jako crvenilo koje prati nesnosan svrab i izuzetno susenje koze pri cemu se koza i peruta.Radio je neki alergo test koji je pokazao da je alergican na psenicno brasno i mleko.Izuzetno vodi racuna i ne konzumira te namirnice ali mu se ne povlaci ni malo.kozu neguje pantenolom i non stop je maze ali postaje sve gore.Zanima me vas savet.Inace da napomenem radio je bio rezonantnu terapiju aparatom BICOM
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Шта једе и пије? Колико је висок и тежак?
Snezana98
Novi član
Novi član

Post od Snezana98 »

Ne jede nikakva testa,izbegava gazirano,sve sto sadrzi psenicno brasno i mleko ne jede,kao ni mesne preradjevine.Uglavnom povrce i cisto meso.Visok je 1,82 a tezak 92kg.Pre izbacivanja svih ovih namirnica imao je 99kg a sad kao sto sam i rekla 92kg.On je alergiju dobio kako je dobio prvu vakcinu kao beba ali sada postaje sve gore i gore
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Вероватно му је вакцина оштетила јетру. Треба да се на то усмери тј. на регенерацију јетре. Значи мора да из исхране избаци апсолутно сву хемију, за почетак.

Надам се да месо набавља код проверених произвођача.

Мислио сам да ми детаљно опишеш шта једе јер је довољна једна кафа из аутомата да поново оптерети јетру и да му изађу оштећења по кожи.

Прочитај шта сам писао на мом сајту овде http://*/index.html?stranica=s ... je/ishrana
и овде http://*/index.html?stranica=s ... /ishrana_2
Odgovori