Izgleda slicno bubuljici - a nije

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
sisoje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 8:06 am

Izgleda slicno bubuljici - a nije

Post od sisoje »

Pojavila mi se jedna "bubuljica" pod pazuhom oko nove godine, mislio sam da je bubuljica ali posto nije prosla posle mesec/dva pogledao sam i licilo je na resicu od koze, uskoro nakon toga je dobilo gnojnu kapicu kao bubuljica!

Nisam je dirao ali uskoro se samo povredilo, napravila se krastica i zaraslo je sve i sad tu nemam vise "bubuljicu", ali imam nove dve na 2cm pored ... plus mi se napravila jedna na stomaku - nju sam pustio da poraste pa sam "iscedio" i kao da je izasla malecna masna kuglica iz nje i sad zarasta ali ostaje oziljak znatno ozbiljniji nego kad iscedite bubuljicu.

I jednu sam isto dobio ispod lakta na ruci i to sam sasekao dok je bilo mlado i evo zaraslo je i imam isto oziljak koji nije uspeo da pocrni na moru sasvim, ali mi ne smeta.

sta da radim :( imam jos dve koje jos nisam dirao :( voleo bih da znam uzrok :( nemam strpljenja da ih pustim da rastu 6 i vise meseci ....

hvala
sisoje
Novi član
Novi član

Re: Izgleda slicno bubuljici - a nije

Post od sisoje »

ima li nekih ideja? :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Bradavice!

Kod dermatologa pa da se to ukloni!

Pozdrav
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sisoje
Novi član
Novi član

Post od sisoje »

hvala, moracu ... ovo sad me brine ... citao sam nesto o HPV i najezio sam se!
pre 5-6 godina sam imao jednu malecnu blizu korena prsta - ali je bila "suva" i nije imala gnoj kao bubuljica i trajala je 10-tak meseci i povukla se nacisto.
sisoje
Novi član
Novi član

Post od sisoje »

izlecio sam se suncem, imate vise u drugom tredu. pozdrav.
Odgovori