Ispucali kapilari po nogama
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 09, 2005 1:55 am
Ispucali kapilari po nogama
mojoj supruzi su se posle porodjaja pojavili mrezni kapilari po spoljnim delovima butina...u pocetku su bili bledi ali su se sada rasirili u obliku paukove mreze i postaju jako crveni...culi smo da se to trajno resava laserom pa molim za savet ili neku efikasnu alternativu...
Re: Ispucali kapilari po nogama
ja sam videla neku kremu na tele sopu..pa ne znam dali je neko koristio...ili nesto drugo u vezi kapilara na nogama,i meni su u trudnoci popucali...hvala
Re: Ispucali kapilari po nogama
Meni se cini da se kapilari najbolje resavaju radiotalasima.Moze i laserom,ali koliko ja znam on je manje efikasan.Tako da su preporuka radiotalasi,pritom je i jeftinije.
U svakom slucaju postoji drugi forum,gde mozete dobiti detaljnije objasnjenje od doktorke koja se time bavi,no ja ne mogu to da pisem javno,posto nije po pravilima foruma,te ako Vas zanima javite se preko pp.
U svakom slucaju postoji drugi forum,gde mozete dobiti detaljnije objasnjenje od doktorke koja se time bavi,no ja ne mogu to da pisem javno,posto nije po pravilima foruma,te ako Vas zanima javite se preko pp.