Institut u Kamenici - ETS hirurski zahvat pitanje

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
zabrinuti85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 13, 2008 11:50 am

Institut u Kamenici - ETS hirurski zahvat pitanje

Post od zabrinuti85 »

Posto sam ispucao sve moguce pokusaje da izlecim crvenilo, jedino sto mi je preostalo je hirurski zahvat. Saznao sam da se odstranjivanjem jednog nerva moze resiti blushing (naleti crvenila) koji mene godinama muce. Cuo sam da je ovaj zahvat prvenstveno namenjen u lecenju hiperhidroze, ali da se uspesno leci i crvenilo. Ja nemam nekih posebnih problema oko znojenja ali crvenilo se uopste ne povlaci. Interesuje me da li je neko isao na ovaj hirurski zahvat u cilju resavanja crvenila i kakvi su rezultati ?
pinacolada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 14, 2009 5:06 pm

Re: Institut u Kamenici - ETS hirurski zahvat pitanje

Post od pinacolada »

Ja sam imala toraskopsku simpatektomiju pre mozhda mesec dana u cilju zaustavljanja facijalne i aksilarne hiperhidroze. Moj problem na licu je jako ozbiljan,znoji mi se celo lice( pre svega nos,nausnice,obrve,kad je toplije ili nekad i bez razloga chelo,obrazi vrat). Inache i pazuh mi je se jaaaaaako znojio tako da nikad nisam nosila neke materijale na kojima se to primecuje. Inache se po celom telu dosta znojim i na treninzima se znatno vishe oznojim nego drugi. Kao shto mi je doktor i rekao i kao shto sam i saznala putem neta na stranim sajtovima,ova intervencija je mozhda u 50% sluchajeva a i manje efektivna za podruchje lica. Ja se i dalje znojim po licu jako,mozhda i jache nego pre a ispod pazuha slabije mada se i dalje pojachano znojim. Ne znam shta da ti kazhem,ako je tvoj problem ozbiljan pokushaj da ga reshish,meni je ovo bio jedini izbor jer sam sve ostalo pokushala i jako sam nesrecna shto nije uspeo. Ali dobro,moram prihvatiti to u svakom sluchaju.
Odgovori