Inhibitori dlaka

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Buki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2005 1:17 pm

Inhibitori dlaka

Post od Buki »

Kako rade i da li koriste nesto, kazu da su rezultati vidljivi odma, a da se dlaka oslobodis od 1-4 meseca...

Jedan od proizvoda se zove hair no more...pogledaj google.

Pozdrav !!!!!
Mari01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2005 6:47 pm

Post od Mari01 »

kad smo vec kod ove teme...Ja sam koristila neku kremu za izbeljivanje dlacica LYCIA - mislim da se zove, i primetila sam da ona sadrži hidrogen.Zanima me kakvo dejstvo hidrogen ima na dlacice i da li mozda u stanju da ih trajno izbeli i oslabi.
Buki
Novi član
Novi član

Post od Buki »

Nasao sam studije na internetu koje dokazuju da su inhibitori prevera i vrlo su nezdravi i neispitani ;)

E sad, hidrogen bledi dlaku ubija joj boju !!
I ne, nije trajno, da je trajno kosa koja se farba bila bi obezbojena !!!
Mari01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2005 6:47 pm

Post od Mari01 »

O.K. A zanima me da li recimo, konkretno u mom slucaju hidrogen moze koristiti bar ya privremeno beljenje dlacica na rukama? I recimo ako je to moguce koji procenat hidrogena bi bio dovoljan?
Buki
Novi član
Novi član

Post od Buki »

NIsam ja strucnjak, ali mogu da ti kazem da ne mogu sve dlake da se izbleda, probaj, stavi onaj kojim se farba crna kosa :)
Samo nemoj da ga drzis dugo na ruci, ne vise od par minuta, moze da ti napravi opekotine, i to gadne !

Pozdrav
Odgovori