Pozdrav svima! Imam jako veliki problem sa pupkom. Naime, bezuspesno lecim infekciju u pupku vec 3 meseca, sto doista pocinje da me zabrinjava. Infekcije pupka su mi se desavale i kao mladjem, sa nekih 14-15 godina, i od tada je bilo sve u redu, no danas, 10 godina kasnije ne uspevam da pobedim ovu infekciju.
Prvo vreme sam ispirao 2 puta dnevno hidrogenom, posle tusiranja, ali nije pomoglo. Pokusao sam i sa jodom, ali sam odustao. Pre mesec dana sam otisao kod lekara koji mi je prepisao Ispiranje hidrogenom i mazanje Stanicid masti 2-3 puta dnevno. 20 dana sam to radio i nista. Sada sam i to prestao i ne znam sta vise.
Molim za pomoc u vidu odgovora i hvala svima unapred, jer ce mi dosta znaciti.
Infekcija pupka
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Infekcija pupka
Možeš da probaš sa MUMIVETOM,jako dobro se pokazao kod upalnih procesa.Momcilo89 napisao:Pozdrav svima! Imam jako veliki problem sa pupkom. Naime, bezuspesno lecim infekciju u pupku vec 3 meseca, sto doista pocinje da me zabrinjava. Infekcije pupka su mi se desavale i kao mladjem, sa nekih 14-15 godina, i od tada je bilo sve u redu, no danas, 10 godina kasnije ne uspevam da pobedim ovu infekciju.
Prvo vreme sam ispirao 2 puta dnevno hidrogenom, posle tusiranja, ali nije pomoglo. Pokusao sam i sa jodom, ali sam odustao. Pre mesec dana sam otisao kod lekara koji mi je prepisao Ispiranje hidrogenom i mazanje Stanicid masti 2-3 puta dnevno. 20 dana sam to radio i nista. Sada sam i to prestao i ne znam sta vise.
Molim za pomoc u vidu odgovora i hvala svima unapred, jer ce mi dosta znaciti.