...

...od pre par godina moja koza i ja se nikako ne slazemo, imam skoro 30 god...beo ten, odakle da pocnem, pitanje sta cu ja sa mojom kozom, lecila sam "nesto" godinama, koristila didermal krem i pantenol mast, da bi na kraju samovoljno otisla u solarijum bila par puta ta mesta koja sam lecila godinama na debelom mesu, su "izgorela",...mazala sam to jekodermom i *reklama* kremom, posle par dana sve je skoro nestalo...mada se desava da se i dan danas pojave neke fleke...to bi bio jedan problem, drugi su konstantne bubuljice na ledjima i dekolteu...koje isto "nestanu" kada odem u solarijum,. .. mada nerado odlazim jer imam osetljivu kozu i ne zelim da napravim jos veci problem, ali kada sve probate i nista.....onda je sve prihvatam...pa pored toga i nokad na nozi je nesto "poceo da vileni"... prvo me je nokat boleo, pa je poceo da menja boju.....mazala sam lamisil 1% posto moj lekar opste prakse nije zeleo da mi da uput za dermatologa ubedjujuci me da je to on cipela, kao uradila sam nokat itd....da bi posle odredjenog vremena, nokat poceo da se odvaja od mesa......ispod je poceo da raste nov nokat.....onaj stari deo je otpao....a ovaj stoji na pola ...kao da je prestao da raste.......sve u svemu uzasnim problema sa kozom imam i NE ZNAM STA DA RADIM?
PS. do sada se lecenje tu mislim na pravo medicinsko nije pokazalo u najboljem svetlu......gde ici, kome da se obratim.......jer vise ne mogu...neko bi pomislio da sam jako neuredna ali nije tako......cak naprotiv....mada ne mogu vise da se borim...dolazi lepse vreme, a ja ne mogu ni japanke da nosim zbog nokta, ni neke maice zbog dekoltea i ledja.......sve u svemu KATASTROFA?!
Znaci, gde, kako, koliko, sta da radim da mi se koza oporavi?
Hvala unapred!