Imam jako veliki problem vec godinu ipo dana.

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Djilas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 10, 2012 4:13 pm

Imam jako veliki problem vec godinu ipo dana.

Post od Djilas »

Pozdrav svima, pre godinu ipo dana sam dobio sitne tackice po rukama, i ocekivao sam da ce mi dermatolog pomoci tako sto cu otici i on ce dati preparat. Medjutim nije mi pomoglo, probao sam sve i svasta, bacio pare na sve i svasta. I na kaju mi se to prosirilo na grudi i stomak, to izgleda kao bubuljice, i imam samo sa unutrasnjeg dela ruku, i celim grudima kao i celom stomaku... Isao sam na alergo test, i alergican sam na travu, korov, grinje i vunu. Al svi kazu da tako nesto ne moze izgledati kao alergija.. A da akne ne idu po rukama, sta da radim? Ja imam 14 godina, sto znaci da mi se ovo pojavilo sa 13 godina. I iz dana u dan sams ve vise nervozan. I sta mislite da li rezultati biopsije mogu biti pogresni, posto sam isao na biopsiju pre nekoliko dana u privatnoj bolnici rekli su da cu rezulate dobiti za 14 dana? [/b] :cry: :cry: :(
Rouzi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 09, 2012 4:08 pm

Re: Imam jako veliki problem vec godinu ipo dana.

Post od Rouzi »

Svrabez na telu JOS kako moze biti od alergije!!Vidim radio si alergoloski test..Ne znam da li si nosio alergoloski test i pokazao svom dermatologu.Moj predlog menjaj Dermatologa.
Odgovori