Pre nekoliko godina vlasnica Dive je na TV hvalila neku krio metodu, ako me sećanje ne vara. Tom prilikom je rekla da se mladež naglo zaledi a onda se na njega deluje...valjda strujom, ne sećam se i on ispari. Što će reći od njega ne ostane ništa.
Pre godinu ili dve dana nazvao sam ih da pitam koliko košta uklanjanje mladeža tom metodom i rekli su 100 evra, a tako je skupo jer se radi i histološki pregled mladeža?! Sad mene zanima ako je nešto isparilo, dezintegrisalo se, nema ga više...kako misle da urade histološku analizu...ili se tu naplaćuje nešto što se neće obaviti...ili ta metoda nije moguća.
Da li neko zna nešto o tome?
Ima li neko iskustva sa ordinacijom Diva?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Ima li neko iskustva sa ordinacijom Diva?
U "Divi" su mi uklonili jednu malu izraslinu na kozi (fibrom). Bilo je to pre 3 godine. Bila je ta cena. Nisu mi dali histoloski nalaz, ali mi nisu ni najavili da ce raditi to ispitivanje. Taj fibrom je zaista odlicno uklonjen i nije bilo nikakvog oziljka, a ni posledica. Pre toga sam bila na Onkoloskoj klinici gde su mi rekli da je to bezopasan fibrom, pa nisam ni trazila nalaz.silvanus napisao: Pre godinu ili dve dana nazvao sam ih da pitam koliko košta uklanjanje mladeža tom metodom i rekli su 100 evra, a tako je skupo jer se radi i histološki pregled mladeža?! Sad mene zanima ako je nešto isparilo, dezintegrisalo se, nema ga više...kako misle da urade histološku analizu...ili se tu naplaćuje nešto što se neće obaviti...ili ta metoda nije moguća.
Da li neko zna nešto o tome?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 16, 2014 5:12 pm
Moje iskustvo je sledece
Zelela sam da u Divi uklonim veliku suncanu fleku koja je bila tik u levo oko.Otisla sam na konsultacije gde me je "pregledala "Natasa Tomasevic Zmbov za koju sam kasnije utvrdila da je ekonomista!ali onda je konstatovala kako to ne moze da se skine i na moje pitanje sta da radim ona je nemusto odgovarala pa je onda u nekom momentu pozvala jednu doktorku koja je rekla da sumnja da to uopste moze da se ukloni itd.
Ja sam otisla u Dermatim u Kralja Petra i za vrlo kratko uklonila fleku sa lica laserom naravno pregledala me je doktorka dermatolog.Zelim da kazem da se Diva vrlo agresivno reklamira a narocito me iritira pojavljivanje Natase Tomasevic koja komentarise medicinske stvari a to uopste nije njena struka.Ako je jedna od vlasnica ne znaci da je na ekonomiji ucila medicinu
Zelela sam da u Divi uklonim veliku suncanu fleku koja je bila tik u levo oko.Otisla sam na konsultacije gde me je "pregledala "Natasa Tomasevic Zmbov za koju sam kasnije utvrdila da je ekonomista!ali onda je konstatovala kako to ne moze da se skine i na moje pitanje sta da radim ona je nemusto odgovarala pa je onda u nekom momentu pozvala jednu doktorku koja je rekla da sumnja da to uopste moze da se ukloni itd.
Ja sam otisla u Dermatim u Kralja Petra i za vrlo kratko uklonila fleku sa lica laserom naravno pregledala me je doktorka dermatolog.Zelim da kazem da se Diva vrlo agresivno reklamira a narocito me iritira pojavljivanje Natase Tomasevic koja komentarise medicinske stvari a to uopste nije njena struka.Ako je jedna od vlasnica ne znaci da je na ekonomiji ucila medicinu
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 30, 2016 11:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Ja imam jako pozitivno iskustvo sa Divom ii sa vlasnicom Natasom Tomasevic Zmbov koja je jako fina, lepo raspolozena, posvecena i zena izgleda fenomenalno za svoje godine..a i doktorke koje rade su vrlo strucne i ok su..ja konkretno sam tamo isla na laser protiv oziljaka od akni i lice mi je mnogo bolje..toplo preporucujem svima!