hronicni dermatitis i psorijaza
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 7:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
hronicni dermatitis i psorijaza
jedan doktor mi je rekao da imam psorijazu,a drugi hronicni dermatitis.ljecila sam dermatitis,ali mi je ostala flekica koja se ljusti na na laktu i zglobu na nozi.plizz ako je neko imao takav problem zelela bih da cujem sta vam je doktor rekao.ja neznam kome da vjerujem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 7:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pozdrav!Ja imam slicne simptome ove nedelje idem kod lekara.Pojavljuju se kruzoci koje se gule ali pre toga je crveno dosta.Ali mene ne svrbi uposte.Samo po nozi i ruci.....izgleda kao da sam opekla.Videcu sta kaze lekar sad.Pre pola godine sam bila sa ovim simptomima ali mi je dermatolog rekla da mi je jako kao suva koza.Pa mazem se svaki dan ali ne prolazi
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 1:16 am
Ja, kao potencijalni borac protiv psorijaze, mogu da napisem, naravno ne i da preporucim, da se moja bliska rodjaka protiv ovog dosadnog problema, posle dugogodisnjeg kvarcovanja, bolnickog i kojekakvog jos lecenja, izborila i konacno obukla suknju uz pomoc Atopik kreme sa 10% uree. 5%-a moze da se koristi i kod dece, da li to podrazumeva onu koja imaju psorijazu ne znam, ali ja sa njom mazem sve izrazito suve delove tela.

Pozdrav zabrinutima na ovom forumu.
Najpoznatija banja za lijeиenje sporijaze, "Kulaљi" kod Banja Luke, odnosno 14 km od Prnjavora u Republici Srpskoj.
Nije reklama, poznajem mnoge koji su se izlijeиili. i to mnogo teћe oblike sporijaze.
Ћelim Vam љto brћe ozdravljenje.
Pozdrav

Kako je lepo biti mlad.