HITNOOO POOOMOC-TRETINOIN

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ancitrus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 1:20 am

HITNOOO POOOMOC-TRETINOIN

Post od ancitrus »

da li neko zna naziv neke kreme ili gela koja sadrzi tretinoin a da je ima u apotekama kupiti....molim vas neku poznatu kremu ili gel hitnoooo.....HVALA
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Differin gel,samo treba malo vise traziti...postoji i adapelen gel,kao i avene diachneal.
ancitrus
Novi član
Novi član

Post od ancitrus »

da li ove navedene ima kupiti u apoteci posto gdje god spomenem tretinoin gel svi u apoteci se izgube i nemaju pojma pa mi treba ime najpoznatijeg tretinoin gela......usput ako neko zna koj je cena??? pozzz i HVALA
Korisnikov avatar
Apotheker A.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 6:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Apotheker A. »

ancitrus napisao:da li ove navedene ima kupiti u apoteci posto gdje god spomenem tretinoin gel svi u apoteci se izgube i nemaju pojma pa mi treba ime najpoznatijeg tretinoin gela......usput ako neko zna koj je cena??? pozzz i HVALA

Trgovacki naziv kreme koja u sebi sadrzi tretinoin kao aktivnu supstancu je AIROL krem. Verovatno ce kolege/nice sad pre znati o cemu govoris , medjutim taj preparat kod nas se teze nalazi.
Nisi napisao iz kog grada si , ako si iz bgd , mogu ti pomoci.
Pozdrav
lekovi... i sve u vezi njih
ancitrus
Novi član
Novi član

Post od ancitrus »

Ja sam iz Banja Luke....znas li neku apoteku u BL u kojoj se moze kupiti?interesuje me i koja je cijena i ima li jos koja krema koja sadrzi tretinoin????hvala na odgovoru
Korisnikov avatar
Apotheker A.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 6:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Apotheker A. »

Cena , otprilike oko 500-550din , ne znam tacno. Nemam pojma gde to ima u BL.
lekovi... i sve u vezi njih
ancitrus
Novi član
Novi član

Post od ancitrus »

na forumu sam takodje nasao da nije legalna u prodaji....postoji li jos koja????HVALA PUNO NA ODGOVORIMA
Odgovori