Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
da li neko zna naziv neke kreme ili gela koja sadrzi tretinoin a da je ima u apotekama kupiti....molim vas neku poznatu kremu ili gel hitnoooo.....HVALA
da li ove navedene ima kupiti u apoteci posto gdje god spomenem tretinoin gel svi u apoteci se izgube i nemaju pojma pa mi treba ime najpoznatijeg tretinoin gela......usput ako neko zna koj je cena??? pozzz i HVALA
ancitrus napisao:da li ove navedene ima kupiti u apoteci posto gdje god spomenem tretinoin gel svi u apoteci se izgube i nemaju pojma pa mi treba ime najpoznatijeg tretinoin gela......usput ako neko zna koj je cena??? pozzz i HVALA
Trgovacki naziv kreme koja u sebi sadrzi tretinoin kao aktivnu supstancu je AIROL krem. Verovatno ce kolege/nice sad pre znati o cemu govoris , medjutim taj preparat kod nas se teze nalazi.
Nisi napisao iz kog grada si , ako si iz bgd , mogu ti pomoci.
Pozdrav
Ja sam iz Banja Luke....znas li neku apoteku u BL u kojoj se moze kupiti?interesuje me i koja je cijena i ima li jos koja krema koja sadrzi tretinoin????hvala na odgovoru