HITNO!!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
jooooj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 30, 2009 12:44 am

HITNO!!!!

Post od jooooj »

prvo...izvinjavam se sto nisam postavio pitanje u neku odredjenu temu jer nemam pojma gde da stavim...
ovako:pre nekih mesec dana sam se obrijao u donjem predelu ako me razumete i pojavila mi se sto sam isprva mislio bubuljica...kontao sam obicna bubuljica proce...
i ona mi nikako ne prolazi cak sto vise zagnojila se pa se je nekako probusio da iscedim gnoj...
ali kad sam bolje pogledao video sam da ima dlaka za koju kontam da je urasla pa iz tog razloga i izbila frka
e sad cuo sam da se urasla dlaka mora operisati ili sta vec ali da se ona javlja uglavnom u predelu trtice kao i kod devojki dok briji bikini zonu..ALI meni je ona bukvalno na penisu i stvarno ne bi da idem pod noz na tom predelu tela...
ako se ikome ovo desilo(a poznavajuci mene baksuza najveceg garant sam jedini)ili neko ko zna sta da radim i da li ce proci samo od sebe neka mi javi sto pre...

hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: HITNO!!!!

Post od tamaraft »

Pre svega otidji da to pogleda dermatolog, i ne predlazi sam sebi ni terapije niti operacije, da si dovoljno struchan za sve ovo o chemu pishesh ne bi ti nikad ni palo na pamet da obrijesh sve stidne dlake sam, vec bi se obratio ljudima koji se profesionalno bave ovim, ili to naravno nikad ne bi ni uradio, shto je i najnormalnije, ali opet, sve je to tvoj izbor.

Ako se folikulitis nalazi na samom telu polnog organa obrati se shto pre lekaru da ne bi doshlo do komplikacija i shirenja infekcije.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori