Hitno potreban savet!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
pokisao mis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 1:52 pm

Hitno potreban savet!

Post od pokisao mis »

Mojom greskom i neznanjem :oops: zadobila sam tako reci opekotine na licu... umesto losiona uzela sam neku drugu tecnost i premazala lice.. prethodna 2 dana mi se obraz ljustio a sad kad se skroz oljustio, koza je jaaako suva na tom mestu, smezurana i pecka... izgleda odvratno i vidi se i preko pudera... nije crveno ali mi je jako ruzno... hoce li se to povratiti na stari izgled koze i kako da ubrzam proces??? MOLIM VAS da mi odgovorite !
NancyN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 12:47 am

Post od NancyN »

Pa pretpostavljam da zavisi od toga shta si premazala umesto losiona! :lol: Naravno da ce ti se vremenom povratiti,koristi didermal ili pantenol,ili oba! Chisto radi izbegavanja infekcija i kako bi ti se to oporavilo brzhe i sigurnije...
pokisao mis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 1:52 pm

Post od pokisao mis »

Ma bilo je u potpuno istoj plasticnoj bocici kao i Doroslovac losion koji obicno koristim, a u pitanju je neka tecnost za psorijazu koju je moj tata koristio. ne pise naziv na etiketi, samo sastojci i to "doktorskim" rukopisom napisani... :roll:
Odgovori