hiperhidroza!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: hiperhidroza!!!
Само још да је истина....
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 15, 2018 9:47 pm
Pozdrav svima!
Već duže vreme čitam komentare na ovu temu, naročito za operaciju. Na internetu se može svašta naći, naučni radovi u kojima je opisana simpatektomija i brojne države i klinike u kojima se uspešno radi godinama... A isto tako se mogu naći radovi i prikazani slučajevi gde su se javile brojne komplikacije nakon operacije. Preobilno kompezatorno znojenje, isušeni dlanovi i potpuna disfunkcija termoregulacije organizma kao posledica simpatektomije, Hornerov sindrom... U Švedskoj je zabranjena iako je prva operacija ovog tipa upravo u Švedskoj izvršena... Ne znam šta da radim, imam 25 godina, preobilno znojenje dlanova, pazuha i tabana. Hajde tabane i pazuh da progutam. Oprostila sam se od otvorene obuće. Perspiguard je odličan za pazuh ali ipak je na bazi aluminijuma i ne preporučuje se duža primena, zaista može biti kancerogeno... Ali hajde pažljivo biranje garderobe, materijal i boja, šare sve samo da se manje primeti... Ali dlanovi, oni me ubijaju
Da nemam problem sa dlanovima ne bih ni razmisljala o ovoj operaciji. Išla sam na homeopatiju, pila žalfiju... Prosto pomoći nema, rođena sam takva. Bila sam na razgovoru kod dr Kuhajde, sve ukratko objašnjeno, s tim da mi nije ukazano na komplikacije. Ne kazem da mi ne uliva poverenje, sigurno je čovek stručan u svojoj oblasti. Zamolila bih sve koji su pronašli rešenje za ovaj problem, koji su se podvrgli operaciji da me posavetuju. Mnogo bi mi značilo da stupim u kontakt sa nekim ko se operisao. Takođe, volela bih čuti nekog ko je operisan pre 5, 10, 15 godina.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Како ти се с годинама трема буде смањивала, смањиваће се и знојење дланова. Знам о чему говориш и за овакву ствар уопште није потребно преузимати толики ризик.
Preporucujem Vam Botox za pocetak, kod dr * REKLAMA: www.doktor.rs/marketing *