hiperhidroza!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: hiperhidroza!!!

Post od aaaca »

Само још да је истина....
Vocka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 15, 2018 9:47 pm

Post od Vocka »

Pozdrav svima! :) Već duže vreme čitam komentare na ovu temu, naročito za operaciju. Na internetu se može svašta naći, naučni radovi u kojima je opisana simpatektomija i brojne države i klinike u kojima se uspešno radi godinama... A isto tako se mogu naći radovi i prikazani slučajevi gde su se javile brojne komplikacije nakon operacije. Preobilno kompezatorno znojenje, isušeni dlanovi i potpuna disfunkcija termoregulacije organizma kao posledica simpatektomije, Hornerov sindrom... U Švedskoj je zabranjena iako je prva operacija ovog tipa upravo u Švedskoj izvršena... Ne znam šta da radim, imam 25 godina, preobilno znojenje dlanova, pazuha i tabana. Hajde tabane i pazuh da progutam. Oprostila sam se od otvorene obuće. Perspiguard je odličan za pazuh ali ipak je na bazi aluminijuma i ne preporučuje se duža primena, zaista može biti kancerogeno... Ali hajde pažljivo biranje garderobe, materijal i boja, šare sve samo da se manje primeti... Ali dlanovi, oni me ubijaju :( Da nemam problem sa dlanovima ne bih ni razmisljala o ovoj operaciji. Išla sam na homeopatiju, pila žalfiju... Prosto pomoći nema, rođena sam takva. Bila sam na razgovoru kod dr Kuhajde, sve ukratko objašnjeno, s tim da mi nije ukazano na komplikacije. Ne kazem da mi ne uliva poverenje, sigurno je čovek stručan u svojoj oblasti. Zamolila bih sve koji su pronašli rešenje za ovaj problem, koji su se podvrgli operaciji da me posavetuju. Mnogo bi mi značilo da stupim u kontakt sa nekim ko se operisao. Takođe, volela bih čuti nekog ko je operisan pre 5, 10, 15 godina.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Како ти се с годинама трема буде смањивала, смањиваће се и знојење дланова. Знам о чему говориш и за овакву ствар уопште није потребно преузимати толики ризик.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

Preporucujem Vam Botox za pocetak, kod dr * REKLAMA: www.doktor.rs/marketing *
Odgovori