Herpes na usni

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Taurus_sd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 5:11 pm

Herpes na usni

Post od Taurus_sd »

E ovako.. Imao sam dotican herpes,ili groznika kako je vec ljudi zovu.. Na sredini gornje usne,nisam je lecio,i za nekih 5-6 dana je proslo,prirodno,samo po sebi.. Na kraju kada sam je skidao namazao sam kremom i kada je upilo lagano se skinulo i ispod novi sloj koze..

Medjutim od tada je proteklo sigurno jedno 3 nedelje,i meni je i dalje drugacije boje to mesto gde je bila groznica,crvenija je nekako usna,pod zamracenim uslovima se ne primecuje,ali kada se covek malo zagleda bas se vidi razlika u boji usne.. I pored toga kao da ima neki malecki oziljak,ne znam ni sam..

Moje pitanje je da li je ovo normalno,da li ce se vratiti prirodna boja kao sto je na ostatku usne,da li trebam da posetim lekara,na nesto da obratim paznju itd itd? Ako postoji neka informacija bio bih zahvalan!
Odgovori