Ja sam imao herpes na gornjoj usni pre neka 2-3 meseca,sama groznica je prosla relativno brzo,je ostao TRAG TACNO NA MESTU GDE JE BILA,i to me uzasnooooo nervira!
Koza je nekako crvenija,druge nijance,bas gde je bila ona krasta,i znate kako usne ako se ''zategnu prstima'' vide se one uspravne linije,a pa na tom mestu ima i onih vodoravnih,kao oziljci neki..
Jel moze neko da mi pomogle kako da se resim toga vise? Iritira me mnogo?
Pre nesto vise od mesec dana sam bio kod dermatologa,i to privatnog,zbog toga i jos jedne sitnice,i ona mi je rekla da ne brinem,da nikad ne ostaje oziljak od toga.. Ali evo proslo je mozda i 3 meseca otkad sam imao tu glupu groznicu i ta razlika se i dalje primecuje!
Inace ja sam ovo imao dosta puta u zivotu,ali ovo je prvi put da mi se ovako nesto desilo.
Herpes-Groznica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Ma, jaoj...
E, ja takodje imam problema sa groznicom
Imam je vec, pa sigurno vise od tri nedelje i koristio sam Propobazu gel i onako mi je pomoglo, bar ju je "pretvorio" u krastu. E sad je tu drugi problem. Imam bubuljicu pored te kraste, tako da em sto me boli krasta, em me boli i ta bubuljica. Inace i jedno i drugo mi se nalazi na kraju usne. A pricano je ovde, kako imunitet padne, pa zbog toga - e meni onda imunitet pada samo leti, a zimi sve dobro. Tako da nemam pojma sta da radim 

Ma, jaoj...
E, ja takodje imam problema sa groznicom
Imam je vec, pa sigurno vise od tri nedelje i koristio sam Propobazu gel i onako mi je pomoglo, bar ju je "pretvorio" u krastu. E sad je tu drugi problem. Imam bubuljicu pored te kraste, tako da em sto me boli krasta, em me boli i ta bubuljica. Inace i jedno i drugo mi se nalazi na kraju usne. A pricano je ovde, kako imunitet padne, pa zbog toga - e meni onda imunitet pada samo leti, a zimi sve dobro. Tako da nemam pojma sta da radim