gutica u nozi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
severijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 6:42 pm

gutica u nozi

Post od severijan »

ne znam da li ova tema pripada ovde ali pojma nemam gde bi je drugo stavio.naime sinoc sam slucajno primetio malu guticu odmah ispod koze malo iznad kolena.lici na neku potkoznu bubuljicu ali me ne boli na pritisak.e sad,ne bih ja to uzimao u obzir(jer nasledno od oca imam na nekoliko mesta po telu gutice od masnog tkiva odmah ispod koze ceo svoj zivot) ali od kad sam primetio to osecam blagi bol sto u kolenu, sto malo iznad njega a cini mi se i u butini ali nisam siguran za to.ne boli me na dodir niti mi je bilo sta nateklo,niti mi je koza toplija tuda.jednostavno taj neki neprijatan osecaj u tom predelu.

da li taj bol ima neke veze sa tom gutom ili me jednostavno boli noga jer sam juce mnogo hodao ne znam.

ako je neko cuo za nesto slicno molim da mi javi.unapred hvala
zabrinut_momak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 10:58 pm

Re: gutica u nozi

Post od zabrinut_momak »

severijan napisao:ne znam da li ova tema pripada ovde ali pojma nemam gde bi je drugo stavio.naime sinoc sam slucajno primetio malu guticu odmah ispod koze malo iznad kolena.lici na neku potkoznu bubuljicu ali me ne boli na pritisak.e sad,ne bih ja to uzimao u obzir(jer nasledno od oca imam na nekoliko mesta po telu gutice od masnog tkiva odmah ispod koze ceo svoj zivot) ali od kad sam primetio to osecam blagi bol sto u kolenu, sto malo iznad njega a cini mi se i u butini ali nisam siguran za to.ne boli me na dodir niti mi je bilo sta nateklo,niti mi je koza toplija tuda.jednostavno taj neki neprijatan osecaj u tom predelu.

da li taj bol ima neke veze sa tom gutom ili me jednostavno boli noga jer sam juce mnogo hodao ne znam.

ako je neko cuo za nesto slicno molim da mi javi.unapred hvala
Ja bas danas gledam levo koljeno i vidim tacno pored casice neko nabubrenje u vidu crijeva, mozda 3cm, ne boli me ali nema ga na drugo koleno,pa sam se zabrinio sto je to
Odgovori