Grubi laktovi, guscja koza / Potpazusje - molim pomoc!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
AjaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 14, 2006 2:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Grubi laktovi, guscja koza / Potpazusje - molim pomoc!

Post od AjaBG »

Posto od ovog teledermatologa nema nista, da pitam ja gde treba...Godinama imam problem sa kozom laktova, s tim sto se stanje menjalo: od "obicno" suvih laktova, preko neceg nalik ekcemu (izuzetno suva koza, reljefna, tamnija,cak i ranice, nepodnosljiv svrab i peckanje), do neceg sto lici na guscju kozu - trenutno stanje (suvlja, gruba na dodir, ruzno tamna i "najezena"). Nisam koristila nikakve preparate, sem domacih kremica.
Takodje, u pubertetu (bese davno) sam imala problema sa potpazusjem (zbog neodgovorne upotrebe dezodoransa posle brijanja, cini mi se :) ) - crvenkasta koza, perutanje, jak svrab. Sad tako izrazenih problema nemam, ali mi je koza levog pazuha tamnija (ruzno izgleda :cry: ) i ponekad osetim blag svrab.
Hvala unapred, i svaka pomoc je dobrodosla! Pozdrav!
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

I ja sa imala slicnih problema sa laktovima, ali su mi kod lekara jos kad sam bila mala rekli da imam neki blazi oblik nekog ekcema...sve u svemu od onda koristim KUDERIT kremu ,koja mi je izvrsna za to......
skontala sam jos da mi pomaze more da se to otkloni, no nazalost ja na to more idem veoma retko tako da je krema ta koja mi pomaze tokom cele godine.

Pokusaj.....mada idi naravno kod cika doce.!

Srdacan pozdrav
AjaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 14, 2006 2:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od AjaBG »

Hvala puno na tako brzom odgovoru!
A ta krema, KUDERIT, kupuje li se po apotekama? Koliko otprilike kosta? I ja sam primetila da more pomaze! Cinilo mi se kao da "piling" solju i peskom "radi", pa sam i kod kuce pokusala sa mehanickim pilingom, ali mi se cini da grublji tretman jos pogorsava stvari...Idem uskoro na more (posle dugo vremena), pa cu da vidim...
Pozdrav!
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Kuterid kosta oko 150 dinara u apoteci.

Pomoci ce ti.

Pozdrav
Odgovori