GRESKA LEKARA
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
GRESKA LEKARA
DRAGI KORISNICI FORUMA, SAMO BIH DA VAM PRENESEM SVOJE NEGATIVNO ISKUSTVO SA JEDNIM DERMATOLOGOM:
SKIDAO SAM DVA MANJA PAPILOMA SA PREPONE KOD DR. MIODRAGA LAZOVICA, U ULICI GAVRILA PRINCIPA 26.
COVEK JE UZEO PRLJAVU GAZU SA STAROM KRVLJU I NJIME OBRISAO TU REGIJU, A ONDA OPRAVDAVAO SVOJ POSTUPAK TIME DA MI NISTA NECE BITI I DA SE OPUSTIM!
Molim operatore da postave ovo kao stalnu temu i time upozore ostale buduce pacijente
SKIDAO SAM DVA MANJA PAPILOMA SA PREPONE KOD DR. MIODRAGA LAZOVICA, U ULICI GAVRILA PRINCIPA 26.
COVEK JE UZEO PRLJAVU GAZU SA STAROM KRVLJU I NJIME OBRISAO TU REGIJU, A ONDA OPRAVDAVAO SVOJ POSTUPAK TIME DA MI NISTA NECE BITI I DA SE OPUSTIM!
Molim operatore da postave ovo kao stalnu temu i time upozore ostale buduce pacijente
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Ok,mislili ste,zapravo tvrdite da vas je covek brisao prljavom gazom,i posto to iznosite na ovaj forum,ocigledno ste svesni da se to tako ne sme.A ja Vas pitam,ako dobro znate da to ne moze tako,zasto ste onda ipak sedeli i dozvolili mu da vam uradi zahvat?????Zadovoljili ste se njegovim objasnjenjem,a onda opet to iznosite kao zaprepascujucu vest ocekujuci buru reakcija od strane slicnih Vama,koji nemaju pojma kakvo je zaista stanje u zdrtavstvu,ali su nesto naculi da lekari ne postuju eto eticke norme pa ajmo da blatimo one koji nas lece.
Molim da se ovakvi ispadi ubuduce obavezno zavedu pod jednom kategorijom svima nam poznate afere:AFERA UKRADENI BUBREG iliti KAKO SAM SISTEMATSKI UNISTEN OD STRANE JEDNOG LEKARA
Ovo je forum napravljen da se informacijama pomogne ljudima a ne da se blate lekari.
Za greske,propuste ili bilo kakve nepravilnosti(koje evidentno postoje) nadlezan je pravnik koji postoji pri svakoj bolnici i bavi se pravima pacijenata a kada idete kod privatnika pravdu takodje mozete zadovoljiti privatno odn. angazovanjem advokata.
Ovako,pomenuti lekar nema nikakvu sansu da se brani.
Molim da se ovakvi ispadi ubuduce obavezno zavedu pod jednom kategorijom svima nam poznate afere:AFERA UKRADENI BUBREG iliti KAKO SAM SISTEMATSKI UNISTEN OD STRANE JEDNOG LEKARA
Ovo je forum napravljen da se informacijama pomogne ljudima a ne da se blate lekari.
Za greske,propuste ili bilo kakve nepravilnosti(koje evidentno postoje) nadlezan je pravnik koji postoji pri svakoj bolnici i bavi se pravima pacijenata a kada idete kod privatnika pravdu takodje mozete zadovoljiti privatno odn. angazovanjem advokata.
Ovako,pomenuti lekar nema nikakvu sansu da se brani.
Kao prvo, uradjeno je sta je uradjeno i nisam duzan da gledam da li ce doktor uzeti sterilnu gazu ili ne dok lezim na stolu.
Kao drugo ne zelim nikakve komentare kako kazete "meni slicnih", vec samo da obavestim o neispravnom postupku lekara i time upozorim buduce pacijente.
Kao trece najmanje je bitno kako cu sto vi kazete zadovoljiti pravdu (ni advokat ni prebijanje ne menjaju stvar i sustinu)
Ponavljam da sam se lecio duze vreme kod doktora i bio zadovoljan radom, pa stoga i nisam imao potrebe da iz cista mira ovako nesto napisem.
Kao drugo ne zelim nikakve komentare kako kazete "meni slicnih", vec samo da obavestim o neispravnom postupku lekara i time upozorim buduce pacijente.
Kao trece najmanje je bitno kako cu sto vi kazete zadovoljiti pravdu (ni advokat ni prebijanje ne menjaju stvar i sustinu)
Ponavljam da sam se lecio duze vreme kod doktora i bio zadovoljan radom, pa stoga i nisam imao potrebe da iz cista mira ovako nesto napisem.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Mi to ne znamo,i nikada necemo saznati a nikada necemo saznati ni sta taj lekar ima za reci u svoju odbranu.
Ne kazem da greske ne postoje samo kazem da na ovakav nacin nikako ne mozemo znati sta je istina a vi ste imenovali lekara kome to moze naneti stetu a on nema nacina da se brani.
Sta je ovo,Vasa rec protiv...nema protiv!!!To je ono sto ne valja!
Ne kazem da greske ne postoje samo kazem da na ovakav nacin nikako ne mozemo znati sta je istina a vi ste imenovali lekara kome to moze naneti stetu a on nema nacina da se brani.
Sta je ovo,Vasa rec protiv...nema protiv!!!To je ono sto ne valja!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Tuzno je sto se sve ovo zaista desava i sto vise covek ne zna kome da veruje i gde da ide?
Moj ujak je radiolog u penziji, ceo radni vek je proveo kao pukovnik na VMA, i kad cujem njega i price kako je morao da prikriva greske svojih kolega, narocito hirurga nakon operacije, kad svasta zaborave, nista me ne cudi, zalosno!
Znate surovu istinu: LEKARSKE GRESKE ZEMLJA POKRIVA!
Moj ujak je radiolog u penziji, ceo radni vek je proveo kao pukovnik na VMA, i kad cujem njega i price kako je morao da prikriva greske svojih kolega, narocito hirurga nakon operacije, kad svasta zaborave, nista me ne cudi, zalosno!
Znate surovu istinu: LEKARSKE GRESKE ZEMLJA POKRIVA!