gnojni mehurici na podlaktici

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
nino77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 10:23 pm

gnojni mehurici na podlaktici

Post od nino77 »

cao,dali iko zna sta bi ovo moglo biti,vec duze vremena mi se pojavljije u razlicitim periodima ,nekad na dva meseca ,nekad na mesec dana ,radio sam razne analize krvi,viruse,herpese,briseve,i svi su negativni,i onda niko nema odgovor,a to se vec pojavljuje 2 godine,nekad se javi i na desnom uvetu iznad resice,i nekad iznad gornje usne,ali ne kao sto je na slikama ,mozda mehuric dva .............(http://profile.imageshack.us/user/n77ns
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: gnojni mehurici na podlaktici

Post od dr ivica »

Zanimljivo.... :-? Jel boli ovo? Jel svrbi? kad se pojavi, na koliko velikoj povrsini se pojavi? Da li imate peckanje i trnjenje koze pre nego sto se pojave mehurici? Koliko traje dugo promena pre nego sto se povuce?
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
nino77
Novi član
Novi član

Post od nino77 »

povrsine oko 3 cm,prvo krene malo peckanje i svrab ,ne bas puno,ali kad krene da se pojavljuje,boli kad malo pritisnem,traje oko 4 do 5 dana onda ostane maloa krastica kad mehurici nestanu,i povuce se,onda nakon 15 dana ili mesec se pojavi opet,jedan lekar je to povezao sa mojim povisenim holesterolom,koji ima nasledno,ali opet imaju i moji,pa nemaju tu pojavu,sve je ostalo na nagadjnju,a te neke analize na viruse,herpes sam uradio,bris,sve je bilo negativno,pa vise nisam znao sta da preduzmem i pokusao ovde na netu da potrazim odgovor,mozda neko zna :(
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

Pitajte Vašeg dermatovenerologa da Vam da pismeni predlog za ispitivanje na Institutu za dermatovenerologiju KCS u Beogradu, na osnovu čega će Vam Vaš izabrani lekar u Domu zdravlja dati odgovarajući uput za pomenutu ustanovu.
nino77
Novi član
Novi član

Post od nino77 »

videcu ,jer sam iz novog sada,pa ako se organizujem
Odgovori