GNLD dodaci ishrani i kozmetika

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

GNLD dodaci ishrani i kozmetika

Post od Shomy »

Zanima me kvalitet proizvoda,da li je neko koristio?
sanjar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 6:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanjar »

Pozdrav Shomy!

Slučajno sam videla ovu temu pa reko da odgovorim pošto već par godina redovno koristim ove proizvode, ne samo dopune nego i one za čišćenje u kući. Što se mene tiče - najbolji su kad je kvalitet u pitanju i lično meni su nezaobilazni!
Pored izuzetnog kvaliteta jer se prave na prirodnoj bazi (dopune su zapravo koncentrati hranljivih materija iz voća i povrća, a oseti se razlika u odnosu na sintetičke dopune), pakovanja su im solidna tako da mi kutije traju prilično dugo, i po par meseci. Takođe - svi proizvodi su ekološki tako da za alergiju i one osetljive na agresivne hemijske mirise to predstavlja pravo rešenje. Jedina "mana" je što deluju prilično skupi, ali kad se preračuna količina koja se dobije (pošto su to. ugl koncentrati) i kvalitet - sa prosečnim tablama u apoteci ili pakovanjima u marketima - nije tako strašno.

Eto, nadam se da sam malo pomogla...
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Jesi,hvala,a reci mi da li si uclanjena u GNLD ili samo koristis proizvode?poz
sanjar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 6:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanjar »

Pa prvo sam koristila pa kad sam videla da sam zadovoljna i da mi treba više proizvoda onda sam se odlučila da platim godišnju članarinu da bi nabavila robu po povoljnijim cenama (pošto mi u porodici uglavnom koristimo dosta toga, a kad je preventiva u pitanju i ekologija isplati mi se na duze staze).
Pozz, Snj
Odgovori