GLjivice na ledjima
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
GLjivice na ledjima
Pre leta sma primetila bele flekice po ledjima,a onda tokom leta ih nije bilo,zatim su se jako brzo proshirile ...tako da ih sada imam vec dosta. U medjuvremenu sam otishla za USA i ovde kupila neki shampon koji su mi preporucili ,a to je ustvari shampon protiv perut s 1% ketokanazola .Da li je to isto sto i nash Mikoseb, inace pre odlaska mi je apotekar dao Obitin tecnost i krem to sam mazala nekih mesec dana i nista nije pomoglo. Zamolila bih vas za savet i koliko cesto da perem ovim shamponom,dal da josh nesto kupim, ovde josh uvek nemam zdrastveno osiguranje pa ne mogu ici kod lekara. Apotekar u USA mi nije reko koliko cesto da nanosim taj shampon i dal treba da se osushi na kozi pa ispere ili sta vec...hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Imate najverovatnije Pityriasis versicolor, Mycoseb i ketokanazol jesu jedno isto, sampon koristite svaki dan, posle prvog tusiranja toplom vodom jako istrljajte ledja da skinete sve naslage Malasezije furfur, koja uzrokuje vidljive promene, a posle trljanja upotrebite sampon, pa potom opet trljanje. Malo Mehanickog odstranjivanja, malo antimikotika, i, ako mozete sebida priustite, malo suncanja ili kvarcovanja - i pege ce nestati.
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.