preporuchishe mi za kozhu par stvari i ja sav sretan krenuh u apoteku
poshto sam savet dobio od jedne doktorke dermatologa koja je poprilichno dobra a jedva sam je nahvatao da me pogleda
medjutim pola stvari ne mogu da izvalim
1 .gel sa salicilnom kiselinom - to sam nashao, pravi se
2. uveche memogel 0,75- to nisam nigde nashao a poprilichno sam siguran da je rekla bash memogel iako me u dve apoteke ubedjivashe da je mozda mislila na metrogel (sastav metronidazol 0.75)
ako neshto pomazhe imam suvlju kozhu sa masnom t zonom, stalno mi neke sitne bubuljichice izlaze i chesto mi ispadaju trepavice shto nas dovodi do tretje stavke
- pomenula je neki seboroichni dermatitis i ja na netu nadjoh da je to chesto povezano sa blafaritisom koji je odgovoran za opadanje trepavica a chega ne mogu da se reshim vetj par godina
i reche mi da se umivam Mycogelom koji sam nashao samo u jednoj apoteci i chini mi se da to nije to na shta je ona mislila
a sad na netu nadjoh ovo
http://www.medilinkbg.co.yu/artikl.php? ... izvodID=45
te je izgleda to imala na umu
gde da nadjem te stvari i ima li neko iskustvo predlog itd.
gde natji ove stvari??
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A-gel je antisolarni gel koji hidrira kozu. Fina dnevna nega, sa zastitnim fktorom, pravi se u Sanafarm apoteci u Njegosevoj ulici. A s'obzirom da ti je dijagnoza seboroicni dermatitis, gotovo sam sigurna da je u pitanju metrogel, posto memogel....ne postoji....koliko ja znam.
Mislim da i taj gel mozes da kupis u Sanafarm apoteci.
Pozdrav.
Mislim da i taj gel mozes da kupis u Sanafarm apoteci.
Pozdrav.
-
- Aktivan član