Fleke na nogama.

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
vandallist
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 7:17 pm

Fleke na nogama.

Post od vandallist »

Ovako, jos pre par godina(2-3) na levoj nozi mi se pojavila fleka. U pocetku je nisam primecivao jer sam mislio da je modrica i da ce proci, uglavnom igrao sam dosta fudbal pa sam mislio da je od udarca ostala.. Medjutim evo vec 2 godine mozda i vise, i ona je jos uvek tu, mozda je za nijansu veca nego ranije.. E sad mozda pre jedno godinu dana se pojavila i na desnoj nozi, znatno manja ali opet nemoguce je da nece da nestane ako je od modrice.. Posto su sad ove paklene vrucine, sunce itd. na krajevima se malo zacrveni ova na levoj nozi, dok ova ne desnoj nista.
Ne svrbi me, ne boli, cak sam mazao i rakijom cisto da vidim da li ce da me pece, nista. Znaci iskljucivo estetski onako spava po mojoj kozi. Ono sto mene plasi jeste da li mogu da imam problema sa tim? Da li mogu da izlecim to nekim preparatom, i sprecim dalja pojavljivanja? Meni se cini kao da je od dlacica na nozi, mada opet nisam strucan da govorim o tome jer nemam pojma.
Pricam da cu da idem kod koznog vec duze vreme i nikako da odem.. Pa mi vi recite sta je, i da li eventulano trebam ipak da odem i proverim!
SLIKE:
http://imageshack.us/photo/my-images/713/dkw7.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/197/9gvw.jpg/
HVALA!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Fleke na nogama.

Post od aa_aca »

Јел ти имаш равна стопала?
vandallist
Novi član
Novi član

Post od vandallist »

nemam, nego je tako ispalo kad sam slikao...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мени оно на десном стопалу делује као оток. Као да непрвилно газиш (стопала упадају на унутра) па пуцају крвни судови због оптерећења зглоба.

Оно на левој потколеници личи на неку инфекцију. Можеш да пробаш да мажеш кремом коју ја користим за разне намене. Зове се Прополис крема и прави је Пчеларска кућа Ковачевић. Може да се нађе по радњама здраве хране. Пре мазања кремом, можеш кожу да напапкаш ватом са воденим раствором соде бикарбоне (кашичица на чашу) јер она убија и бактерије и гљивице.
vandallist
Novi član
Novi član

Post od vandallist »

ok hvala za ovo drugo. A za ovo prvo sad si me iscimao i uporedjujem i nikako da provalim da li je u redu :).. Jer mogu da slikam pa da ti pokazem da vidis ako se vec razumes?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Треба бос да опуштено станеш на ноге тако да баш опустиш стопала и скочне зглобове. И онда треба неко да те фотографише али од позади тако да се виде стопала и потколенице и колена.
Odgovori